a wy panowie zajebiści-idealiści to co?? Koleś walnał jeden text bo może był wkurzony, bo może go reporter denerwował.... Każdy może mieć zły dzień, wy nie mieliście nigdy? Osiągnięć Hołka nikt nie może i nie ma prawa podważać. I prawda jest taka że puki co nikt z obecnie jeżdżących nie dochodzi nawet do jego osiągnięć... To prawda, jest osobą publiczną i jego wypowiedzi są czytane i interpretowane przez innych, ale jest człowiekiem, który może mieć zły dzień i osądzanie go mianem "frajera" czy jeszcze kogoś jest cienkie jak 0% mleko... A nawet jeśliby to co pisał było poprawnie politycznie czy poprawnie jak kto woli (nie pisze że tak właśnie jest) To Hołek jako jeden z naprawde niewielu miałby prawo sie tak wypowiadać...
To że jestem akurat jego fanem, nie znaczy że nie pisze obiektywnie.
hohoho jak sie odezwal narod )) jak kuzaj odwalal 10 innych akcji to bylo wporzadku i wzor do nasladowania - jak holo powiedzial pare mocnych slow to jest beeeee hehee ale w jego przypadku nie da sie nic zrobic (no moze jakby sie sianz nazywal to byscie nie gadali nic - przypominam sainz duzo mowil o elektronicznych smaochodach) bo i tak znajda sie ludzie, ktorzy stwierdza ze tytul ME zostal wywalczony bez konkurencji fartem, tytuly mp tez fartem nie nadaje sie i nic dla rajdow nie zrobil )))))) a to ze z lechem jechal w leb w leb sory 20 s przegrywal.... to i tak nie wazne bo on tam mieszka i trenowal od 30 miescecy hehe ) co do małpek to chyba odnosi sie do MŚ a nie MP ale wy wiecei lepiej pozdro dorosnijcie
powiem jedno gdyby nie hohołek to w latach 96-01 byloby o 40% mniej ludzi na oesach... teraz mmy kuzaja i jakos ludzie tlumami na oesy nie wala
Przyznam się, że dosyć dziwnie czytało mi się ten wywiad.
Wypowiedzi Hołka wydają się być tak jakby niejego.
Prawdoodobnie miał zły dzień, ale z drugiej strony to ten edaktor miał naprawde wnerwiającą gadkę.
Ja uważam, że Hołek wywalczył mistrza ME bez rywali. To nie znaczy, że Hołek nie umie szybko jeździć. On zawsze był dobry, tylko ostatni nigdzie nie jeździ.
siergiey - nie boli - nawet wolalbym zeby wygral kormorana w tym roku - ale jak czytam niektore komentarze na necie to plakac sie chce heheh mowie kuzaj bo on jest uwazana za najlepszego kierowce aktualnie - no kogo mam brac?? czopika ???? )))) lubiaka ??????????? czy innego wirtuoza kierownicy rajdowych lat 2003-2004
Dziwnie się czytało ten wywiad, no ale powiedział co mu na wątrobie leżało i już. Nie ściemniał, że hemoroidy nie pozwalają mu usiedzieć w kubełku, tylko pokazał jak widzi rajdy nasze i nienasze. Ale jakby FIA wywaliła aktywne dyfry to tacy "starzy" mistrzowie mogą być jeszcze bardzo cenni.
Sorki że daje tak puźno info.. ale co dopiero wruciłem..
Dziś o 23:00 na Eurosporcie Zapowiedz Rajdu Finlandii 2004.
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców
co wy mieszacie w to Kuzaja... Nie wiem,ale ja po przeczytaniu tego wywiadu miałam wrażenie że to nie Hołkowe słowa Nie ma co...jest taki dobry że już jeździć nie musi,jeszcze troche a MISTRZOSTWO ŚWIATA GWARANTOWANE..............tylko najpierw niech wystartuje w kilku rajdach w sezonie....
przesadził,oj przesadził z tym poziomem rajdów w sumie to jest tak: albo to ten redaktor był strasznie złośliwy albo Hołek miał zły dzień,albo taki ma już charakter ale i tak to mi sie nie podoba
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
Gdzieś oglądałem jak Hołek mówił o swoich autach, i jak powiedział fajną rzecz o Celice "To było tak zaszperowane że nawet nie chciało skręcać" i to juz moje zdanie, ale jak on tą Celicą latał
Sory za OT ale nie mogłem sie powstrzymać żeby wspomnieć świetne czasy A grup
Poniedziałek powtórka Dnia Trzeciego
Eurosport 8:30
Środa Pełna relacja Rajdu Finalandii 2004
Tv 4 23:10
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców
Prawda, pod warunkiem jednak, że mieszkasz w Rzeszowie lub okolicach, bo tylko w TVP3 Rzeszów będzie relacja.
Rally_Psycho
Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :