matufa napisał(a):SebaSTI napisał(a):Passa reklamowa trwa, filmiki podobne i widzę matufa wziąłeś przykład z motorecord nawet podwójny...teraz to jeszcze na środku możesz dać reklame
ahh mistrz konstruktywnej krytyki
Wiesz co wracam z wyścigu po paru godzinach jazdy, po staniu 2 dni w słońcu, po spaniu w nocach 2-3godz (aby coś wrzucić do oglądania) i moja tolerancja się kończy powoli do ciebie![]()
Ciągle masz jakiś problem do OesRecords, Motorecords, Maxxsport... czy ty uważasz, że my zarabiamy przez to, że wrzucimy tu link ? Sorry, ale to nie jest aż tak istotne forum, aby od niego zależało nasze być albo nie byća ty po prostu się zbyt wczuwasz bo zostałeś moderatorem... i na tym polega właśnie twoja rola na wszczynaniu konfliktów, a potem kasowaniu postów
Stary napisz do TVN i Polsatu, że ma reklamy, a jeśli tobie w rogu przeszkadza mały logotyp firmy dzięki której powstają takie filmy, to chyba coś nie tak i to nie znami
Ps. z tego co pamiętam każdy z nas wrzuca tu linki od kilku lat i jakoś nigdy to nikomu nieprzeszkadzało, a teraz w czym jest problem ? wytłumacz, regulamin został w jakiś sposób złamany ? Bo chyba nie
Po pierwsze regulamin od wielu lat nie był zmieniany tylko i wyłącznie dlatego że nie było moderatorów którzy mieli chęci cokolwiek robić , zreszta nigdy nie był przestrzegany regulamin niestety....., każdy juz wypioł tyłek za przeproszeniem, co do reklam to nie przeszkadzało to mi i innym wtedy jak leciała reklama przez 10s ,a teraz leci to przez cały klip, Co do moderacji dostałem propozycje od autoklubu żeby zostać moderatorem więc ja przyjołem , nie martwcie sie nie zarabiam na tym...z checią moge zrobić głosowanie nad zmiana regulaminu albo, czy mam byc dalej modem czy nie...niech uzytkownicy zdecydują,ja dostaje odpowiednie meile z pretensje od innych osób którym reklamy sie nie podobają, nagle kilka osób jest niezadowolonych, zawsze kretyka musi byc, to tyle offftopu, reszte skarg prosze na PW