A zamiast tego TVN turbo będzie puszczać piłkę, rybaków itd. Na piłkę jest muuultum miejsca gdzie indziej i grupa ITI je ma- N Sport, nawet TVN 24 i zwykły. Rybaki OK, ale znam więcej kibiców(lub tych co czasem rzuca na to okiem w TV) w moim wybitnie nierajdowym środowisku niż rybaków(siedzenie nad woda może i jest miłe- zielono, ptaszki itd, ale ogladanie tego w TV mniej-to jest przyjemne gdy się to robi osobiście). Myślałem że to program motoryzacyjny a nie TV dla tych którzy czytają na zmianę "Logo" i "Men's Health". Brakuje jeszcze programu o ciuchach, kosmetykach dla metroseksualnych, albo jak poderwać laskę(dla tych którym to nie wychodzi). Chciałem programu ociekającego smarem, pachnącym spalona guma ze slicków, by obok TG, Motorwizji, Automaniaka, programów o używanych autach, czołgach i ciężarówkach był sport motorowy, a mniej gadżetów i mebli(mniej ale nie wcale, choć podjeżdża mi to pod TVN Style), piratów drogowych(są 2, przepraszam...3! programy tego typu...). Chciałem żeby sport motorowy to nie był tylko Hamilton i Kubica, a czasem różne dzwony w programie gdzie gość nie rozróżnia rajdów i wyścigów... Wychodzi na to że jest to jak jakieś Discovery Science+coś jeszcze. A przecież nawet na Discovery był(jest?) puszczany program o SWRT i to na kanale gdzie widz jest przekonany że najlepsze WueRCe to nadal Subaru i Mitsubishi...
Tyle mojego wywodu, dobranoc!
jeszcze coś-ja wiem, prawa rynku itd, ale moim prawem jest prawo do własnego zdania i nie kupowania produktu
a może tak sonda-którego programu na TVN turbo nie znosicie najbardziej?