Moderator: SebaSTI
Tomek K napisał(a):Galeria z Subaru juz wisi: http://www.autoklub.pl/1184595642,,galeria.html
Tomek K napisał(a):Łukasz: ale o ktory zakret chodzi? ten z prologu???Moze na Kaszubach sie zobaczymy.
Gucio: Dzieki serdeczne. Cos niecos wyszło ale kilka popsulem, ktorych nie powinienem
Pozdrawiam
ŁukaszWRC napisał(a):Tomek K napisał(a):Łukasz: ale o ktory zakret chodzi? ten z prologu???Moze na Kaszubach sie zobaczymy.
Gucio: Dzieki serdeczne. Cos niecos wyszło ale kilka popsulem, ktorych nie powinienem
Pozdrawiam
Rzeczywiście, zapominiałem napisać, że chodzi o ten prawy na szuter na oesie Podolany-Kamyk.
Tomek K napisał(a):ŁukaszWRC napisał(a):Tomek K napisał(a):Łukasz: ale o ktory zakret chodzi? ten z prologu???Moze na Kaszubach sie zobaczymy.
Pozdrawiam
Rzeczywiście, zapominiałem napisać, że chodzi o ten prawy na szuter na oesie Podolany-Kamyk.
Czyli to Ty kreciłes koło mnie? Właczałes kamere i stawałes za taśma?? Jesli tak to w koncu kilka słow zamienilismy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości