TVN TURBO

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez munieck » czwartek, 8 sty 2004, 17:31

monster garage jest fajny. podobny program na ktory lubie popatrzec jak akurat jestem w domu to "wysypisko" (nie jestem pewny tej nazwy, ale jakos tak) na Discovery. Zasady proste: 2 teamy maja w okreslonym czasie zbudowac jakas machine z rzeczy znalezionych na wysypisku smieci. Fajna zabawa.

Jezeli macie Reality TV (czy jakos tak) polecam program Robotica. Ludzie buduja male roboty (w praktyce zdalnie sterowane uzbrojone po zeby samochody) i sie napierdzielaja w przeroznych konkurencjach :D

Wiem, ze poza tematem tvnt, ale chyba sie nie obrazicie :D
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez michal_wrc » czwartek, 8 sty 2004, 18:27

Jeszcze jeden dobry program na Discovery to Świat wyścigów. Program jest podobny do Wysypiska, ale zawsze są przerabiane samochody. Są 3 drużyny, każda dostaje 800 funtów i mają 24 godziny na przerobienie auta zeby pokonac tor, a fury kupują w komisach i na szrotach. Zadania są fajne, np. musieli do auta typu Uno czy Fiesta wlożyć silnik V6, albo łączyli dwa samochody ze sobą w ten sposob ze mieli dwz przody(jeden z tylu) i kierowalo dwóch kierowców
michal_wrc
A5

Postprzez PLayer » czwartek, 8 sty 2004, 21:57

Potrafi mi ktoś podać namiary na strone TVN Turbo? Muszę się skontaktować z nimi w sprawie relacji.
PLayer
N3

Postprzez eSWu » piątek, 9 sty 2004, 16:51

w omawianym wyżej Aston Martinie piorunujące wrażenie robi skrzynia. Na 4 biegu od 0 km/h do 216 km/h . Szok
Moje fotki lotnicze.

http://www.airliners.net/search/photo.search?pid=34090 moje airliners.net
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=20927 moje jetphotos.net
eSWu
N3

Postprzez Czerwony » piątek, 9 sty 2004, 18:45

Autorom Top Gear skonczyly sie pieniadze :( Trzeba pogodzic sie z marnym tlumaczeniem i starymi odcinkami na TVN Turbo
Czerwony

Postprzez RaQ » piątek, 9 sty 2004, 19:01

Szczerze mówiąc bardzo dobrze. Bo znudziło mi się oglądanie tych dwóch śmiesznych panów ponad wszystko zachwalających brytyjską motoryzację jakby była najlepsza na świecie. Absolutnie też się nie zgadzam, że jest to najlepszy program motoryzacyjny na świecie. Często gęsto jest tak, że w tym programie przez większą część czasu panowie gadają o "pierdołach" a nie o tym o czym powinni. Moim skromnym zdaniem najlepszym programem motoryzacyjnym jest niemiecka Motorwizja, która fachowo podchodzi do tej roboty. Mam nadzieje, że wkrótce czas antenowy przeznaczony na program "Top Gear" zostanie zastąpiony ciekawszą pozycją.
RaQ
A5

Postprzez !ADI! » piątek, 9 sty 2004, 19:28

Wiecie, nie można traktować[ani mówić] o TP jako najlepszym programie motoryzacyjnym.

Bo prawda jest taka, że to nie jest taki 100% program motoryzacyjny. Jest to jakby motoryzacyjny wojewódzki. To jest show o motoryzacji. Wskazują na to, te wszystkie konkurencje itd. I za to lubię ten program.

Oni śmieją się, ze wszystkich samochodów, nawet brytyjskich. I może o to chodzi. Jest to jakby nowa[inna] koncepcja programu.
!ADI!
S1600

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 9 sty 2004, 20:28

A mi się Top Gear podoba właśnie dlatego, ze nie jest to kolejny program z bezpłciowym komentarzem w którym sa tylko suche dane jak np Auto Mundial czy coś takiego. Ten program to totalna porażka. Nic tylko spać podczas jego emisji.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez munieck » piątek, 9 sty 2004, 20:35

Top Gear rules. Lubie jak ten koles bez zadnego skrepowania jedzie po producentach za to czy za tamto :D
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez WRCfan » piątek, 9 sty 2004, 22:52

munieck napisał(a):Top Gear rules. Lubie jak ten koles bez zadnego skrepowania jedzie po producentach za to czy za tamto :D

i do tego czerpie niesamowitą radoche z jezdzenia rożnymi autami,a do tego ten wyspiarski humor!!!dla mnie najlepszy program motoryzacyjny jaki widzialem/a było tego troche :wink: /szkodaze teraz nie mam TVN Turbo... :evil:
pozdro dla wszystkich Top-Gear-Maniaków!
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez !ADI! » sobota, 10 sty 2004, 00:29

Ostatnio testowali jakieś auto i Jeremy porównał je do śmieciarki SCANII . Widzę, że jest tu kilka osób które się ze mną zgadzają że to SUPER PROGRAM!!
!ADI!
S1600

Postprzez RaQ » sobota, 10 sty 2004, 00:34

Mi osobiście nie przeszkadza brytyjski humor. Czasem jest nawet spoko. Najbardziej wkurza mnie to, że często połowa programu poświęcona jest na beznadziejne, jałowe rozmowy, które do niczego nie prowadzą. Dlatego liczę, że pojawi się jakiś lepszy program, który będzie śmieszny, a jednocześnie na temat :twisted:
RaQ
A5

Postprzez beeper_ » sobota, 10 sty 2004, 00:38

dla fanow top gear :)
http://www.flixvault.net
beeper_
N4

Postprzez Kuba M. » sobota, 10 sty 2004, 15:33

Nie piszcie proszę, że Motor Vison fachowo podchodzi do sprawy bo to zakrawa na kpinę. To taki niemiecki Automaniak. Nie dość, że nazywają Celice TS samochodem sportowym, która w rzeczywistości jest jednym z najwiekszych chłamów jakie wypuściła Toyota, to jeszcze z ich testów nie wynikają żadne konkretne wnioski. Z Top Gear wiadomo przynajmniej, jak dane auto się prowadzi itp. Do Clarksona można mieć parę uwag, ale z samego programu można czerpać naprawdę dużą wiedzę motoryzacyjną. Ale Top Gear z Clarksonem wcale nie jest najlepszym tego typu programem na świecie. Najlepszy był Top Gear gdy prowadził go Tiff Needell, wywalony z TG obecnie prowadzi program 5TH Gear na jakieś angielskiej stacji, w związku z czym niestety nie moge go oglądać :(
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez WRCfan » niedziela, 11 sty 2004, 01:09

w TG z Tiff'em Needell'em wystarczylo spojrzec na jego mine i wszystko byla jasne,co dobrze jezdzi a co raczej nie :twisted:
a 5TH Gear'ów jest troche na necie,trzeba poszperac:)
pozdrawiam
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne