Moderator: SebaSTI
Pałka napisał(a):Panowie czy da radę coś obejrzeć jeszcze z 2 dnia? Pamietam czasy jak 10 lat temu leciały po nocy na eurosporcie jednak nie widzę zeby planowali cos pokazać poza emocjonującym tenisem... Cos gdzies jakos? Jak nie dzisiaj, to kiedy?
iceman150 napisał(a):Ja pozwolę sobie podsumować relacje polsatowskie.
Mam wrażenie, że najważniejszym wydarzeniem całego rajdu to było wożenie vipów w przeddzień rajdu bo pokazywali to w każdej relacji (beznadzieja) potem jakieś powtórki migawki, a sama relacja z dnia bardzo okrojona. Cóż szału to nie robiło. Głównie VW i trochę citroen, fordy i prywaciarze to prawie nic nie pokazywali. Same relacje były wg mnie nieco haotyczne i kiedyś w godzinnej relacji całego rajdu na TV4 jakoś to lepiej wyglądało i łatwiej było się połapać. Tutaj szczerze przyznam że nie ogarniałem który odcinek akurat pokazują.
Na plus na pewno relacje na live, choć i brakowało wychwycenia jakiś przygód choćby jak sordo na 1 oesie odwalił numer (nagranie z on-board).
P.S. Wie ktoś jak zrezygnować z pakietu sport na ipli bo jakoś nie mogę znaleźć tego guzika.
Mateos napisał(a):
P.S. Wie ktoś jak zrezygnować z pakietu sport na ipli bo jakoś nie mogę znaleźć tego guzika.
Ja jestem podobnie jak kolega bardzo zawiedziony tymi relacjami![]()
Chcąc wyłączyć pakiet wchodzisz na swój profil -> moje pakiety -> szczegóły pakietu sport -> rezygnuj z subskrypcji
Owszem są, z kierowcami VW i Citroena, przynajmniej tak było w trakcie pierwszego niedzielnego odcinka. A widzieliście kto tam sobie stał koło Ogiera na mecie ostatniego odcinka, olbrzymia maskotka Michelina... resztę można sobie dopisać... mam nadzieję że na innych rajdach gdzie Michały nie będą sponsorem będzie to inaczej wyglądało.kremer napisał(a):Co to za standardy, że w tym roku nie ma wywiadów z kierowcami po oesach ? Wożenie vipów i pokazywane tego 3 dni było irytujące ;/
Poziom idzie w dół bardzo.
Mad Max napisał(a): A widzieliście kto tam sobie stał koło Ogiera na mecie ostatniego odcinka, olbrzymia maskotka Michelina... resztę można sobie dopisać... mam nadzieję że na innych rajdach gdzie Michały nie będą sponsorem będzie to inaczej wyglądało.
Więc teraz wiadomo dlaczego załogi na Pirelli były olewane, więc można sądzić że dalej tak bedzię, na osłodę pokażą Kubice ze śmigłowca tak jak podczas os13 na MC... bajka normalnieBanan napisał(a):Michelin jest sponsorem/partnerem całego cyklu WRC, nie tylko Monte Carlo.Mad Max napisał(a): A widzieliście kto tam sobie stał koło Ogiera na mecie ostatniego odcinka, olbrzymia maskotka Michelina... resztę można sobie dopisać... mam nadzieję że na innych rajdach gdzie Michały nie będą sponsorem będzie to inaczej wyglądało.
Gabat napisał(a):Promotorzy WRC powinni zatrudnić ekipę pokroju Oesrecords i Maxxsporta wtedy by te relacje w TV jakoś wyglądały... Miejscami wieje nudą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości