Rajdy w TV

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Re: Rajdy w TV

Postprzez martin.h » czwartek, 22 sty 2015, 07:48

Chodzi o to, że prawa na Polskę wykupił Polsat ;)
Beskidy na rowerze -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums
martin.h
A6

Postprzez Piccolo_Jr » czwartek, 22 sty 2015, 07:54

A coś czułem że to dla mnie zła informacją będzie :/
Wolność wyboru to pojęcie tak samo złudne jak demokracja...
Pewnie Ci co sie zarejestrowali wcześniej, dalej mają możliwości korzystania.
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
Piccolo_Jr
N3

Postprzez zachu » czwartek, 22 sty 2015, 08:21

Piccolo_Jr napisał(a):Pewnie Ci co sie zarejestrowali wcześniej, dalej mają możliwości korzystania.

Ja konto założyłem w listopadzie i korzystam bez problemu.
Mało tego - w listopadzie wykupiłem sobie miesięczny dostęp „na próbę” i dalej mogę korzystać bez ograniczeń :D .
zachu
A5

Postprzez woocasch » czwartek, 22 sty 2015, 09:32

Hmm i od listopada tylko raz ściągnęli Ci opłatę? Sprawdź sobie na karcie kredytowej, czy co tam innego dałeś do płatności czy automatycznie nie wzięli opłaty za kolejne miesiące. Czasem 20zł można przeoczyć :)
---
woocasch
woocasch
A6

Postprzez adamlen » czwartek, 22 sty 2015, 09:43

W WRC+ konto założyłem w ubiegłym roku, jakoś koło rajdu Francji, ale były jakieś problemy z płatnościami kartą i nie mogłem wykupić subskrypcji. Teraz, 16 stycznia bez problemu wykupiłem dostęp na miesiąc. Nie miałem żadnych odmownych komunikatów.
Ciekawe od kiedy to wprowadzili i czy tylko dla nowo rejestrujących się czy również dla tych którzy są już zarejestrowani a np. chcą odnowić subskrypcję. Planuję po miesiącu zrezygnować i wykupić ponownie na Niemcy i Francję, oby się udało.
"Nie wiedziałem co robić, więc jechałem szybko" - Robert Kubica po wygraniu pierwszego oesu Rajdu Monte Carlo 2014
adamlen
A6

Postprzez viniwrc » czwartek, 22 sty 2015, 10:41

U nas wyłączyli dostęp do WRC+ dla nowych użytkowników (ja na szczęście mam od Rajdu PL) a za to ludzie w UK uzyskali dostęp. WRC+ Promoter GmbH kasuje co miesiąc z konta automatycznie bez ostrzeżenia ;) w zależności od kursu Euro ok. 22 PLN.
viniwrc
N1

Postprzez Gąsior » czwartek, 22 sty 2015, 10:54

Teraz to wogóle jest bajka cenowa, bo można w ramach promocji za 40 EUR z góry kupić cały rok (bez promocji 50 EUR) prz miesięczych opłatach 5 EUR - moim zdaniem warto. Jeżeli chodzi o płatności - przeoczyłem wygaśnięcie kredytówki i od razu skończyło się oglądanie, więc darmoszki raczej nie ma.
Gąsior
N3

Postprzez zachu » czwartek, 22 sty 2015, 11:04

Racja przyjrzałem się i wzięli kasę z konta w grudniu i jutro znowu pewnie wezmą :). Ale nie będę tego zmieniał bo moim zdaniem wato wydać te około 22zł / m-c.
zachu
A5

Postprzez jacko » czwartek, 22 sty 2015, 12:14

Gąsior napisał(a):Teraz to wogóle jest bajka cenowa, bo można w ramach promocji za 40 EUR z góry kupić cały rok (bez promocji 50 EUR) prz miesięczych opłatach 5 EUR - moim zdaniem warto. Jeżeli chodzi o płatności - przeoczyłem wygaśnięcie kredytówki i od razu skończyło się oglądanie, więc darmoszki raczej nie ma.

rzeczywiscie jeszcze w tej promocji cena jest naprawde niezla, chociaz troche sie rozczarowalem tym WRC+, te same transmisje byly dostepne np w MotorsTV, jedynie komentarz lektora jest inny, w tym roku mamy to samo co w polsacie tyle, ze z kometnarzem borowczyka, co niestety gorzej wypada, jedyna wartoscia dodana to tak naprawde dostepne onboardy no i te live maps, chociaz nie za dobrze to dziala, b. czesto sie zwiesza w jednym punkcie, w RSMP lepiej to wyglada, ale moze w tym roku poprawia
jacko
A5

Postprzez Gąsior » czwartek, 22 sty 2015, 15:54

Myślę o jeszcze jednej zalecie - oglądam kiedy i gdzie chcę. Czy ktoś wie czy na ipla jest mozliwość oglądania materiałów z PolsatSport po emisji na żywo czy też trzeba czekać na konkretną godzinę?
Gąsior
N3

Postprzez Kajtofan » czwartek, 22 sty 2015, 18:26

Gąsior napisał(a):Myślę o jeszcze jednej zalecie - oglądam kiedy i gdzie chcę. Czy ktoś wie czy na ipla jest mozliwość oglądania materiałów z PolsatSport po emisji na żywo czy też trzeba czekać na konkretną godzinę?

Jest możliwość oglądania, kiedy chcesz, ale tylko w niskiej rozdzielczości. Jak chcesz hd musisz kupić ipla extra.
Kajtofan
N3

Postprzez seal » czwartek, 22 sty 2015, 20:09

jacko napisał(a):chociaz troche sie rozczarowalem tym WRC+, te same transmisje byly dostepne np w MotorsTV, jedynie komentarz lektora jest inny, w tym roku mamy to samo co w polsacie tyle, ze z kometnarzem borowczyka

Tylko, że na WRC+ możesz pooglądać sobie onboardy zawodników, nawet z opcją porównania przejazdu dwóch kierowców naraz. Do tego materiał dostępny cały czas, a nie w czasie transmisji programu. Do tego śledzenie załóg na trasie i parę innych bajerów, których w TV nie masz. I taka solidna firma, że pomimo rezygnacji z subskrypcja dali mi dostęp na styczeń gratis :-)
seal
A5

Postprzez Kit_Car » czwartek, 22 sty 2015, 20:59

Ma ktoś jakiś stream?
Kit_Car
N2

Postprzez marrcus » czwartek, 22 sty 2015, 21:10

marrcus
N3

Postprzez posejdon » czwartek, 22 sty 2015, 21:14

marrcus napisał(a):http://live.drakulastream.eu/static/popups/2676381454374590.html

http://www.drakulastream.eu/motor-sport ... video.html
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport dpocast najlepsza jakosc ale po hiszpansku

Serdeczne dzięki! :D
Jestem Kubicomaniakiem!
posejdon
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne