Rajdy w TV

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Re: Rajdy w TV

Postprzez andrew88 » wtorek, 16 gru 2014, 21:38

WRC czy WTCC?
WRC w polskiej telewizji na tę chwilę nie ma, polecam usługę WRC+ (zapowiedź rajdu, półgodzinna relacja z każdego dnia rywalizacji oraz godzinne podsumowanie zmagań, ponadto w grudniu pojawiają się tam filmy dokumentalne o zawodnikach - już są o Colinie i Sainzu). Z tego co pamiętam relacje jeszcze były pokazywane na którymś z brytyjskich kanałów BT Sport. Tu masz pełną listę nadawców: http://www.wrc.com/po/wrc/media/tv-guid ... -80--.html
WTCC chyba nadal w Eurosporcie.
Szukam wolnego miejsca na europejskie rundy WRC. Oprócz Szwecji i Walii.
andrew88
A6

Postprzez olo77 » środa, 17 gru 2014, 12:30

przepraszam literówka sie wdarła chodziło o WRC
olo77
olo77
N3

Postprzez Banan » niedziela, 4 sty 2015, 00:01

Czy jest gdzieś jakaś zapowiedź Dakaru w TV, czy dopiero na Eurosporcie od jutra zaczynają się relacje od razu z pierwszego etapu?
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez kubicafan1 » wtorek, 20 sty 2015, 16:06

http://www.polsatsport.pl/Wiadomosc/dw/ ... index.html
no i mamy mistrzostwa świata w Polskiej telewizji kanał polsat sport extra będzie emitował rsmś przez 2 lata
Ale poszedł!!!!!!!!!!!!
kubicafan1
N3

Postprzez olo77 » wtorek, 20 sty 2015, 16:22

jak ogladac jesli jest sie abonentem NC+ ktos ma patent?
olo77
olo77
N3

Postprzez TomMaz » wtorek, 20 sty 2015, 16:32

olo77 napisał(a):jak ogladac jesli jest sie abonentem NC+ ktos ma patent?

Kupić CP i położyć drugi dekoder pod telewizorem :P Na poważnie, ponoć można w Ipli kupić pakiet z tym kanałem, ale nie wiem czy to dobrze śmiga, chyba kosztuje tyle co WRC+ więc wolalby juz to drugie.
TomMaz
N3

Postprzez Carloz » wtorek, 20 sty 2015, 17:25

Dogadać się z kolegą - WRC+ pozwala na korzystanie na 2 komputerach jednocześnie - 2 sesje na 2 różnych adresach IP. Wychodzi po dyszce za miesiąc, a to już nie jest wydarzenie ;)
Karol Moździerz

http://www.PowrotRoberta.pl - Wyniki Rajdowe i Powrót Roberta Kubicy do Formuły 1 - Wszystko związane z RK i jego aktywnością sportową
Carloz
N2

Postprzez Krawiec » wtorek, 20 sty 2015, 19:03

Krawiec

Postprzez piotrg » środa, 21 sty 2015, 00:08

kubicafan1 napisał(a):http://www.polsatsport.pl/Wiadomosc/dw/Dwa-Sezony-Rajdowych-Mistrzostw-Swiata-W-Polsacie/index.html
no i mamy mistrzostwa świata w Polskiej telewizji kanał polsat sport extra będzie emitował rsmś przez 2 lata

Yes Yes Yes :), Solorz mój ty królu !!! :). Jeszcze nie oglądałem ale wydaje mi się że bardziej mi przypasuje niż na motors tv. Mam nadzieje że będą jakieś powtórki, bo na motors były, brak powtórek z erc na eurosporcie strasznie mnie wkurza, inne dyscypliny powtarzają do usranej a rajdów nigdy.
Kupić amerykańca w dieslu to jak pójść do prostytutki żeby się całować ...
piotrg
N3

Postprzez Wujeek » środa, 21 sty 2015, 01:46

piotrg napisał(a):
kubicafan1 napisał(a):http://www.polsatsport.pl/Wiadomosc/dw/Dwa-Sezony-Rajdowych-Mistrzostw-Swiata-W-Polsacie/index.html

Yes Yes Yes :), Solorz mój ty królu !!! :). Jeszcze nie oglądałem ale wydaje mi się że bardziej mi przypasuje niż na motors tv. Mam nadzieje że będą jakieś powtórki, bo na motors były, brak powtórek z erc na eurosporcie strasznie mnie wkurza, inne dyscypliny powtarzają do usranej a rajdów nigdy.

Weekendzik przy monte :mrgreen:
Citroen Total Abu Dhabi World Rally Team
Wujeek
N2

Postprzez woocasch » środa, 21 sty 2015, 09:22

TomMaz napisał(a):Kupić CP i położyć drugi dekoder pod telewizorem :P Na poważnie, ponoć można w Ipli kupić pakiet z tym kanałem, ale nie wiem czy to dobrze śmiga, chyba kosztuje tyle co WRC+ więc wolalby juz to drugie.

Nie żebym jakoś zachwalał Iplę, ale testowałem i na kompie i na tanim tablecie z Androidem i fajnie to śmiga, nic się nie wieszało, więc w przypadku braku CP jest to dobra opcja. No i mogę oglądać wszędzie, byle tylko mieć wifi. Co prawda na tablecie nie mam HD, ale sam tablet nie ma takich technicznych możliwości, więc to wina po mojej stronie a nie po stronie Ipli.
Masz rację, cena IPLA i WRC+ jest zbliżona, ale jeżeli Polsat w tym roku nadal będzie mieć w ofercie WRX, F1, MotoGP to mają pełniejszą ofertę, w sensie więcej różnego motorsportu i chyba będę u nich nieco dłużej niż tylko kres testowy, chociaż ilość materiału na WRC+ kusi :)
---
woocasch
woocasch
A6

Postprzez gregortest » środa, 21 sty 2015, 09:29

Gdzie są podane trasmisje - godziny na polsacie i na ipla...
gregortest
A5

Postprzez woocasch » środa, 21 sty 2015, 10:42

gregortest napisał(a):Gdzie są podane trasmisje - godziny na polsacie i na ipla...

Popatrz kilka postów w górę:

Plan transmisji rajdu Monte Carlo WRC w Polsacie Sport Extra:
Czwartek 22.01
- Godzina 20:00 – OS1 ENTREVAUX – ROUAINE 21,31 km - NA ŻYWO
Piątek 23.01
- Godzina 22:10 – Podsumowanie dnia
Sobota 24.01
- Godzina 22:00 – Podsumowanie dnia
Niedziela 25.01
- Godzina 9:30 – OS 13 COL ST JEAN - ST LAURENT 1 - 10,16 km – NA ŻYWO
- Godzina 12:00 – OS 13 COL ST JEAN - ST LAURENT 2 - 10,16 km – NA ŻYWO
- Godzina 19:00 – Podsumowanie dnia
Poniedziałek 26.01
- Godzina 19:00 – Podsumowanie Rajdu Monte Carlo
---
woocasch
woocasch
A6

Postprzez pepako » czwartek, 22 sty 2015, 00:27

ochłapy nc+ :)

"Motowizja ma dla Ciebie jeszcze więcej rajdowych emocji! Już w poniedziałek 26 stycznia zapraszamy na godzinny magazyn podsumowujący najciekawsze momenty WRC 2015 Monte Carlo. Trzymajmy kciuki za Robert Kubica i przekonajmy się jak rozpocznie nowy sezon.
26.01.2015 godz. 22.00 "WRC 2015 Monte Carlo", premiera"
pepako

Postprzez Piccolo_Jr » czwartek, 22 sty 2015, 07:22

Sorry za może głupie pytanie. Czy wie ktoś może jak z dostępnością WRC+ na Polskę? Jak chcę założyć konto to mi się taki komunikat pojawia:
Unfortunately, due to existing rights obligations, the WRC+ services are currently not available in your country. Please leave your E-Mail address and we will inform you as soon as circumstances change.
:evil:
How do they do it, why do they do it, riding and crushing, and riding and winning, and always faster and faster and faster....
Piccolo_Jr
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne