Przy tak krótkim programie i tylu rajdach do pokazania trochę trudno pokazać coś ponad czołówkę. Z tego co pamiętam nawet w relacjach z poszczególnych imprez nie mówiło się o Fiestach, tylko ogólnie o ośce. Poza tym relacje całkiem przyjemne, nawet się chyba onboardy zdarzały. Dodam jeszcze, że jak masz zamiar oglądać powtórkę relacji to nie warto czekać do ostatniej emisji, bo może zdarzyć się tak, że jej nie będzie - w szczególności jeśli poprzedza ją jakieś wydarzenie transmitowane na żywo (tak miałem z relacją ze Świdnickiego-KRAUSE, kiedy "przeciągnął się" mecz tenisowy). Można też obejrzeć te relacje na stronie TVP Sport.
P.S.
Warto jeszcze do ostatniej chwili sprawdzać godzinę emisji, a nawet "czatować" już wcześniej przed telewizorem. Szczególnie tyczy się to Eurosportu i zbliżających się relacji z Janner i Dakaru (i w sumie kolejnych relacji z ERC też). Miałem taką sytuację, że podczas oglądania podsumowania z ERC "włączyłem się" dopiero na relację z Azorów, mimo to, że włączyłem telewizor około 15 minut przed planowaną emisją. Przy okazji Dakaru mogą być "obsunięcia" w drugą stronę. Mam nadzieję, że żadnego turnieju snookera nie ma w planach?

EDYCJA: Snooker z rozsądną ilością frame'ów można nawet pooglądać tak do pół godzinki przed relacją, później nuży.
Ostatnio edytowano wtorek, 31 gru 2013, 11:03 przez
andrew88, łącznie edytowano 1 raz
Szukam wolnego miejsca na europejskie rundy WRC. Oprócz Szwecji i Walii.