Moderator: SebaSTI
kremer napisał(a):Rozumiem, że Motors TV nie daje już podsumowań z rund WRC. Patrze w program to żadnej takiej pozycji nie znalazłem (myślałem, ze może przegapiłem). Na czas Szwecji cisza.... No to super. Tylko pogratulować dostępności relacji z rund RSMS nowym promotorom.
Brak rund MS na ES i motors tv.
Rundy ME lecą tylko na ES (w poprzednich latach ME dawali na motors tv - o wiele bardziej profesjonalne niż to z ES. Nie wiem czy to ta sama ekipa robi w tym roku).
speedyzxz napisał(a):Właściwie racing-underground przemianowano na Racing For Me i ja tam loguję się na koncie z undergrounda jeszcze
Jarek55511 napisał(a):Kto ma czeski kanał CT SPORT to 23:25 relacja z Rajdu Szwecji a jutro rano pewnie powtórka 7:15 i codziennie po 23.relacje
viniwrc napisał(a):Czwartek 14 lutego 2013 godz. 21:05
TVP Sport - Rajd Szwedzki 2013 - reportaż
woocasch napisał(a):A startu Kościuszki jakoś nie przesłodzili, no i nawet wywiad z Sołowowem był i wspomnieli o Kabacińskim - szkoda, że go nie pokazali, ale i tak jak dla mnie to relacja wypadła pozytywnie. Jasne, że mogłoby być lepiej, ale ogólnie TVP Sport znowu zarobiła plusa
wanderer napisał(a):woocasch napisał(a):A startu Kościuszki jakoś nie przesłodzili, no i nawet wywiad z Sołowowem był i wspomnieli o Kabacińskim - szkoda, że go nie pokazali, ale i tak jak dla mnie to relacja wypadła pozytywnie. Jasne, że mogłoby być lepiej, ale ogólnie TVP Sport znowu zarobiła plusa
Nie chcę wychodzić na marudę, ale jak dla mnie to jednak za mało, bo jak inni młodzi zawodnicy mają przekonać sponsorów do tego aby wyłożyli kasę na zagraniczny start? To że wymienią nazwisko zawodnika w relacji na zakodowanym kanale nie jest szczególnie mocnym argumentem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość