Heja wszystkim! Wrzucam moj (stary) projekt na 207 S2000(chciałem zeby zawierał rowniez elementy orlen teamu), zawsze moim marzeniem bylo zrobienie projektu dla Hołka Choc wiem ze i tak z moich planow nic nie wyjdzie postanowilem go przedstawic.
PS. Prosze o komenty, pomagaja bardzo w dalszym projektowaniu
Ostatnio edytowano sobota, 17 paź 2009, 11:52 przez abstraxi, łącznie edytowano 2 razy
abstraxi: wyslij projekt do pani Agnieszki na biuro@holowczyc.pl powiedz ze bawisz sie w obklejenie - mysle ze po paru korektach (moze reklamy Warmia Mazury) wezma ciebie pod uwage - chyba ze to orlen od gornie im robi
Witam. Przedstawiam projekt dla Pawła Zubka, na Lancera Evo VI do GSMP. Miało byc groznie i oryginalnie. Trudno bylo wymslec "nowy" design, poniewaz na evo VI juz byly chyba wszystkie mozliwe pomysly oklejenia ale mysle ze takiego jeszcze nie bylo Pozdrawiam i zachecam do wspołpracy.
Ostatnio edytowano sobota, 17 paź 2009, 11:52 przez abstraxi, łącznie edytowano 1 raz
Witam Serdecznie!
Wasze projekty są super! Może mielibyście ochotę coś wymyśleć prostego na ŁADE VFTS? Kolor auta oczywiście jest niebieski, sponsorów w zasadzie, brak jest niewielki "PAWEX" i "EUROPEGAS", a na boku maży na się duży VFTS.
Z góry wielkie dzięki!
Heja! Moj kolejny projekt tym razem dla załogi Witkowski/Borek na Opla Astre Gsi. Ta astra dała mi popalic Dosyc długo sie meczylem zeby wymyslic design na to dosc kanciaste auto, ale sie udało- załodze sie podoba (a to najwazniejsze). Oczywiscie kilka zmian dokonalismy wspolnie z teamem. Teraz zobacze czy podoba sie kibicom:D Prosze o komenty. Pozdrawiam