Moderator: SebaSTI
Andrzej napisał(a):Sorry ze wyjezdzam jak debil ale nie mam czasu czytac poprzednich postow a cos mnie bardzo ale to bardzo ciekawi. Gdzie jest OES???
Andrzej napisał(a):Sorry ze wyjezdzam jak debil ale nie mam czasu czytac poprzednich postow a cos mnie bardzo ale to bardzo ciekawi. Gdzie jest OES???
Gucio napisał(a):Mp teraz tylko na "żywo" ogladamy, bo w TV nie uraczysz...jedynie relacja jakaś chuda w typ3, albo teleexpressie
+RAFAŁ+ napisał(a):Gucio napisał(a):Mp teraz tylko na "żywo" ogladamy, bo w TV nie uraczysz...jedynie relacja jakaś chuda w typ3, albo teleexpressie
W TVP Sport można oglądać relacje. Wg mnie dość fajne, do tego goście(zawodnicy) w studio.
Racing18 napisał(a):Spokojnie. Na stronie tvn turbo jest informacja, że końcem lutego będzie nowy magazyn "Sporrrt". Ponieważ równolegle będzie program o F1 to nie będzie w nim już śmiesznych symulacji komputerowych i więcej będzie rajdów i wyścigów z naszego podwórka. Tak przynajmniej mi się wydaje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości