Moderator: SebaSTI
SebaSTI napisał(a):Mam takie pytanko czy kros zna dobra firme ktora robi rozne nadruki na koszulki chcialbym sobie zrobic jakies fajne oklejenie swojej koszulki rajdowej:P ,ale jak dotad nie znlalem stronki ktora by sie tego podjeła ma ktos jakies pomysły??? jakies stronki dobre?? na ktorej mozna bylo zrobic wlasny projekt i zamowic takowa koszulke??
SuN napisał(a):SebaSTI napisał(a):Mam takie pytanko czy kros zna dobra firme ktora robi rozne nadruki na koszulki chcialbym sobie zrobic jakies fajne oklejenie swojej koszulki rajdowej:P ,ale jak dotad nie znlalem stronki ktora by sie tego podjeła ma ktos jakies pomysły??? jakies stronki dobre?? na ktorej mozna bylo zrobic wlasny projekt i zamowic takowa koszulke??
ja moge polecic www.koszulki.hb.pl powinno dzialac i powinni dac rade
SebaSTI napisał(a):Mam takie pytanko czy kros zna dobra firme ktora robi rozne nadruki na koszulki chcialbym sobie zrobic jakies fajne oklejenie swojej koszulki rajdowej:P ,ale jak dotad nie znlalem stronki ktora by sie tego podjeła ma ktos jakies pomysły??? jakies stronki dobre?? na ktorej mozna bylo zrobic wlasny projekt i zamowic takowa koszulke??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości