Moderator: SebaSTI
juz jak dwa lata temy bylismy na san remo to bylo widac,ze obrockiemu,za przeproszeniem, jebie w dekiel. a ta wypowiedzia ostatecznie to potwierdzil.sas napisał(a):Pn Julian Obrocki dla TV24 powiedział mniej więcej coś takiego, że profesjonalizm wymaga od Kubicy aby nie startował w rajdach, bo kilka godzin po zakończeniu rajdu miał lecieć do Walencji na testy, gdzie czeka na niego 100 osób.
CZUCZU napisał(a):Mam nadzieje że robert dojdzie do siebie i w 2012 go zobaczymy.
A terz co mnie wkurza, ogladałem tvn i polsat i widziałem:
- hołka
- kuchara
- kajetanowicza
- kuzaja
- rzeźnika
i ogólnie w innych mediach mase innych rajdowców i niestety czemu nie mogą ich pokazywac bez wypadku... Jakos trafili pod wpływem sensacji to mogliby i popromować rajdy
micz napisał(a):juz jak dwa lata temy bylismy na san remo to bylo widac,ze obrockiemu,za przeproszeniem, jebie w dekiel. a ta wypowiedzia ostatecznie to potwierdzil.sas napisał(a):Pn Julian Obrocki dla TV24 powiedział mniej więcej coś takiego, że profesjonalizm wymaga od Kubicy aby nie startował w rajdach, bo kilka godzin po zakończeniu rajdu miał lecieć do Walencji na testy, gdzie czeka na niego 100 osób.
buczu napisał(a):micz napisał(a):juz jak dwa lata temy bylismy na san remo to bylo widac,ze obrockiemu,za przeproszeniem, jebie w dekiel. a ta wypowiedzia ostatecznie to potwierdzil.sas napisał(a):Pn Julian Obrocki dla TV24 powiedział mniej więcej coś takiego, że profesjonalizm wymaga od Kubicy aby nie startował w rajdach, bo kilka godzin po zakończeniu rajdu miał lecieć do Walencji na testy, gdzie czeka na niego 100 osób.
Ale ma racje. Rajd to hobby, a F1 praca. To na Kubicy spoczywa odpowiedzialność za rozwój bolidu, większość zdobywanych punktów. Za to dostaje pieniądze, więc mógł sobie odpuścić start w tak newralgicznym momencie przygotowań do sezonu.
micz napisał(a):juz jak dwa lata temy bylismy na san remo to bylo widac,ze obrockiemu,za przeproszeniem, jebie w dekiel. a ta wypowiedzia ostatecznie to potwierdzil.sas napisał(a):Pn Julian Obrocki dla TV24 powiedział mniej więcej coś takiego, że profesjonalizm wymaga od Kubicy aby nie startował w rajdach, bo kilka godzin po zakończeniu rajdu miał lecieć do Walencji na testy, gdzie czeka na niego 100 osób.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości