SebaSTI napisał(a):Lolek744 napisał(a):Pożyczona.
ojj wypowiadal sie komentator rajdowy podajze z eurospotu, jest to prywatna Skoda Kubicy kupiona od Kopeckiego...
Fabia WRC jest od Kopeckiego a S2000 była wypożyczona.
Moderator: SebaSTI
BartekG napisał(a):Przyczyną wypadku Roberta Kubicy podczas rajdu samochodowego Ronde di Andora był mokry asfalt oraz jego wybrzuszenie z powodu wystającego korzenia drzewa - podała włoska agencja prasowa ANSA.
Kierowca Formuły 1 przechodzi operację w szpitalu w miejscowości Pietra Ligure koło Savony.
Według świadków wypadku, prowadzona przez Kubicę Skoda Fabia S2000 oderwała się od nawierzchni na zakręcie, obróciła się o 80 stopni, a następnie uderzyła lewym bokiem o barierę i przebiwszy ją wpadła na mur kościoła.
Samochód został skonfiskowany przez policję w celu ustalenia dokładnej przyczyny wypadku.
SebaSTI napisał(a):Potwierdzja sie doniesienia o dojazdówce...co mu odbiło jechac tak szybko przed osdcinkiem...jasna ch....lera
SebaSTI napisał(a):Potwierdzja sie doniesienia o dojazdówce...co mu odbiło jechac tak szybko przed osdcinkiem...jasna ch....lera
Potwierdzja sie doniesienia o dojazdówce...co mu odbiło jechac tak szybko przed osdcinkiem...jasna ch....lera
speedyzxz napisał(a):
I jak brzmiała wypowiedz Senny na temat startu Kubicy w rajdzie, bo już w paru miejscach spotkałem się z stwierdzeniem że wykrakał.
anetkap napisał(a):Potwierdzja sie doniesienia o dojazdówce...co mu odbiło jechac tak szybko przed osdcinkiem...jasna ch....lera
to dlaczego zaloga jada za nimi podczas odcinka specjalnego udzielala im pomocy oraz wezwala pomoc medyczna
TurboWiewior napisał(a):anetkap napisał(a):Potwierdzja sie doniesienia o dojazdówce...co mu odbiło jechac tak szybko przed osdcinkiem...jasna ch....lera
to dlaczego zaloga jada za nimi podczas odcinka specjalnego udzielala im pomocy oraz wezwala pomoc medyczna
Mnie zastanawia, jak inni zawodnicy mogli jechać na OSie skoro w takich przypadkach obowiązuje procedura wypadkowa. Coś mi się wydaje, że to mogła być jednak dojazdówka.
Robert Kubica w niedzielę miał poważny wypadek we Włoszech. Mauro Moreno i Corrado Bonato startowali minutę za Polakiem. Zawodnicy są oburzeni zachowaniem pozostałych uczestników rajdu - czytamy w serwisie autoklub.pl.
Na drodze leżały rozrzucone kawałki rozbitego samochodu i widać było, że sytuacja jest poważna, tymczasem następne załogi nawet nie zwolniły.
- To nie jest moja wizja sportu. Czuję się chory, zdegustowany i przyłożyłbym paru kierowcom - powiedział Moreno.
Robert Kubica w niedzielę miał poważny wypadek we Włoszech. Mauro Moreno i Corrado Bonato startowali minutę za Polakiem. Zawodnicy są oburzeni zachowaniem pozostałych uczestników rajdu - czytamy w serwisie autoklub.pl.
Na drodze leżały rozrzucone kawałki rozbitego samochodu i widać było, że sytuacja jest poważna, tymczasem następne załogi nawet nie zwolniły.
- To nie jest moja wizja sportu. Czuję się chory, zdegustowany i przyłożyłbym paru kierowcom - powiedział Moreno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości