bzyq napisał(a):Po prostu z B grupa bylo wiecej adrenaliny
Co racja to racja. Nie znam nikogo, kto wolałby efektywność wurców od efektowności B-grupy. Jednak producenci chcą budować bryki coraz szybsze, a nie zapinające coraz dłuższe boki

Moderator: SebaSTI
bzyq napisał(a):Po prostu z B grupa bylo wiecej adrenaliny
Jak z grupą B było więcej adrenaliny?? Bo nie bardzo rozumiem ,ze wiecej bokami jeździli?? to chyba tylko to moze byc własciwy i jedyny argumentbzyq napisał(a):postep postepem. Nie zupelnie to mialem na mysli piszac tego posta. Po prostu z B grupa bylo wiecej adrenaliny.takie jest moje zdanie
SiwY napisał(a):Jak z grupą B było więcej adrenaliny?? Bo nie bardzo rozumiem ,ze wiecej bokami jeździli?? to chyba tylko to moze byc własciwy i jedyny argumentbzyq napisał(a):postep postepem. Nie zupelnie to mialem na mysli piszac tego posta. Po prostu z B grupa bylo wiecej adrenaliny.takie jest moje zdanie
misiek poszukaj tego filmu i watpie zeby ten 405t16 mial 300km ide o zaklad ze mial duzo duzo wiecej sciagnij film to zobaczysz jak wymiata wrc tego nie potrafi_misiek055_ napisał(a):bzyq napisał(a):Nie ma juz tej dzikosci, walczenia o utrzymanie sie na drodze ..
To źle że jedziesz na czas a nie próbujesz trafić w drogę? To się nazywa postęp i tyle, a co do Pikes Peak to też nie była zwykła grupa B-tam różnice wysokości są tak znaczne, że na mecie moc silnika spada o jakieś 40% w stosunku do tej na starcie. Nie wydaje mi się żeby ten Pug z mocą zredukowaną do ok. 300KM czy nawet mniej mógł tak zapychać. Prawdopodobnie na starcie miał jakieś 700KM-tyle ile udawało sie engineerom z Forda wycisnąć z RS200.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości