Moderator: SebaSTI
Świder napisał(a):czy ma ktoś zdjęcia nowego Fucusa WRC 07? najlepiej jeszcze nie malowanego, w kolorze białym:)
byłbym wdzięczny
SZUMI napisał(a):Poszukuje fotek lub blueprintów z białym Lancerem EVO VI.
SZUMI napisał(a):morton dzięki, ale te fotki widziałem, prosze o duże i wyrażne zdjęcia z każdej perspektywy, mogą być także rysunki konputerowe, blueprinty itp, byle by było w miare duże evo VI, może być także rajdowe, tylko, żeby było białe.
speedyzxz napisał(a):podajcie tytuły jakiś utworów pasujących do rajdowego klipu czas - 2:40 do 3:50
Świder napisał(a):od jakiegoś czasu poszukuję hymnów rajdowych, które tak skutecznie umilają czas na oesach. Mam już ARO (klasyk gatunku), Świdra z Olsztyna (bynajmniej to nie ja,chociaż to samo nazwisko, a i w Olsztynie często przebywam), a także "Rajd to Rajd"- jeden z cover'ów puszczanych przez ostatnie lata na Rajdzie Polski. Jeśli dobrze pamiętam to były jeszcze trzy takie utwory wzorowane na hitach światowych. Jeden z nich nosił tytuł chyba "daj mi ten bok".
Jeśli ktoś ma takie proszę o kontakt:)
PS. I przy okazji kawałek Świdra, jeśli któryś z forumowiczów posiada, bo moja wersja jest bardzo "nieczytelna".
z góry dzięki:)
SZUMI napisał(a):Świder napisał(a):od jakiegoś czasu poszukuję hymnów rajdowych, które tak skutecznie umilają czas na oesach. Mam już ARO (klasyk gatunku), Świdra z Olsztyna (bynajmniej to nie ja,chociaż to samo nazwisko, a i w Olsztynie często przebywam), a także "Rajd to Rajd"- jeden z cover'ów puszczanych przez ostatnie lata na Rajdzie Polski. Jeśli dobrze pamiętam to były jeszcze trzy takie utwory wzorowane na hitach światowych. Jeden z nich nosił tytuł chyba "daj mi ten bok".
Jeśli ktoś ma takie proszę o kontakt:)
PS. I przy okazji kawałek Świdra, jeśli któryś z forumowiczów posiada, bo moja wersja jest bardzo "nieczytelna".
z góry dzięki:)
http://d.turboupload.com/d/1933694/pios ... e.rar.html wrzuciłęm tutaj piosenki można wszystkie ściągnąć.
śprawdź czy się ściąga, bo to wrzucałem już jakiś czas temu jak nie to daj zanć, to wrzuce jescze raz.
boss napisał(a):speedyzxz napisał(a):podajcie tytuły jakiś utworów pasujących do rajdowego klipu czas - 2:40 do 3:50
To jest odwieczny problem każdego kto robi klipy...:) Nie warto robic klipu na jakims kawałku który już był przez kogoś wykorzystany... trzeba szukac... no i powiedz jeszcze jaki typ muzyki by ci odpowiadał... bo mi np. na techno się źle robi....
:) Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości