Dzisiaj rano wstałem i co? I to już nie był taki dzień jak zawsze. Nigdy taki nie będzie. Ta dróżniczka powinna dostać najgorszą karę, ale to i tak nie przywróci Januszowi życia

. Wg. mnie maszynista też nie jest bez winy. Skoro widział samochód na przejściu to czemu nie zaczął odrazu hamować tylko zaczął od jakiś sygnałów?!?! Wtedy uderzenie byłoby mniejsze i większe szanse na przeżycie. Ale powiedzcie mi czemu akurat Janusz??? Czemu on?! Po świecie chodzi tyle terrorystów, morderców, złodziei, bandytów, a to musiało się przytrafić Januszowi? Koszulkę kupię i będę nosił na każdy rajd, ale żeby to była koszulka godna Janusza. Dzisiaj na allegro widziałem tandetne koszulki i to jeszcze za 25 zł. Jak ktoś pisze, że ku pamięci Janusza to niech je do cholery po kosztach sprzedaje. I tu nie chodzi o to , że ja niechce wydać 25 zł tylko o to, żeby na tym nikt nie zarabiał. Bo śmierć Janusza to nie jest dobry interes. Co innego jak wymyślimy wspólnie projekt i zdecydujemy gdzie kupujemy i może być nawet po 30 bo to nasza decyzja, ale jak ktoś produkuje to przykro mi... No i mam nadzieję, że w tym sezonie nie będzie przyznawany nr 1, mam nadzieję, że będzie to nr dla Janusza.