Moderator: SebaSTI
PawelRally napisał(a):**FanKuzaja** napisał(a):A gdzie trzeba wysłać coś lub napisać by otrzymać kartkę Hołka ???
Ja napisałem maila do Hołka i tyle
Banan napisał(a):Kurde, gosciowi jest to nie potrzebne i tyle. Moze akurat dostal kartke od kogos i wcale sie rajdami nie interesuje. Dla nas Kulig byl kims, a dla niego byla to normalna osoba moze...
Matador napisał(a):Banan napisał(a):Kurde, gosciowi jest to nie potrzebne i tyle. Moze akurat dostal kartke od kogos i wcale sie rajdami nie interesuje. Dla nas Kulig byl kims, a dla niego byla to normalna osoba moze...
Z tą pocztówką to trudna sprawa. Może coś w tym jest co napisał Banan ale to jest własnoręczny podpis Janusza a więc tak jakby cząstka jego samego. Stojąc wtedy w tej kolejce po ten autograf pomyślałem sobie że poproszę oprócz tego jeszcze o dwa, tak na wszelki wypadek. I tak sie czasem zastanawiam bo znam kilku fanów Janusza którzy jego podpisu nie mają i mógłbym im dać takowe bo mnie ten jeden w sumie wystarczy. Ale nigdy mi do głowy nie przyszło żeby wziąć za to pieniądze czy w ogóle coś w zamian. To jest moje zdanie...
SWRT_ napisał(a):Ale przeczytaj sobie !!! Na co formularz wypełniałaś ????????
Na widokówkę z autografem Pelikana za Free!!!!!
Więc niewiem czemu masz pretensje????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości