Moderator: SebaSTI
żółtodziób napisał(a):[..]update - doczytałem właśnie na BBC, że Hammond ma rozległe uszkodzenia mózgu... Z jednej strony stan się poprawia i rokowania są coraz lepsze, z drugiej jednak strony - nawet jak przezyje to moze nie wrócic do zdrowia - komórki nerwowe się nie regenerują, inaczej mówiąc - trwałe kalectwo umysłowe. Nadzieja w tym, że tuż po wypadku normalnie rozmawial z ludźmi który go ratowali, nie jestem jednak lekarzem i nie wiem czy uszkodzenia nie mogły powstać później, np. w wyniku obrzęku. Mam nadzieję że nie.
Konrad napisał(a):Kilka postów wyżej wyczytałem, że jest zainteresowanie archiwalnymi materiałami "Motowiadomości". Emitowanie powtórek programu przez Polsat raczej nie wchodzi w grę, ale mam nieco inny pomysł:
W naszym programie "Autoklub" (Tele 5) moglibyśmy w okresie jesienno-zimowym przypomnieć nieco starych materiałów. Piszcie co interesuje Was przede wszystkim, może uda się spełnić choć kilka życzeń
Banan napisał(a):No to Michal bedzie mial teraz roboty ze zgrywaniem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości