A propos gazetki Rajd.pl piszecie że upadło no i tak w zasadzie jest a Grzyb na Ignisie dalej miał naklejki no może to .pl nie było aż tak widać ale Rajd wyraźnie a .pl już mniej ciekawe czy mu płacili coś czy tylko jakoś się dogadali
Widzelis cie juz okladke najnowszego WRC? Mnie najbardziej zdziwilo to:
Z kraju... Rajd Kormoran Rajdem Polski?
Wszystko rozstrzygnie się pod koniec sierpnia...
"Nigdy nie bądz pewny siebie i swoich sukcesów, nigdy nie mów, że wygrasz..." Janusz Kulig
no,no myślałam że nie zdążą z relacją z Rzeszowskiego a tu prosze...
ciekawe wydanie,2 relacje z polskich rajdów,2 ze światowych,ME ,PZM i w końcu coś więcej o nielegalkach no i wypowiada sie sam upalający pewnie powie że to beee i w ogóle
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
Taaaaaaak. Jak zwykle przeczytałem sobie nowe wydanie WRC. A że mam w zwyczaju czytac zawsze do konca i tym razem dotarłem do strefy zgniotu autorstwa W. I co? Mam dość. Nigdy nie byłem zwolennikiem pióra pana W ale tym razem jego wynurzenia przekroczyly moje najśmielsze oczekiwania. Szkoda strony - można by tam coś bardziej interesującego zamieszczać - nawet krzyżówke.
I jeszcze jedna uwaga techniczna do redakcji wrc. Jak bym oddał do druku ciemnogranotowy materiał z czarną czcionką to bym chyba z pracy wyrzucili
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
no faktycznie..... On pisze czasami tak ze jak sie tylko raz przeczyta to nic nieskumasz.... Pan W.W pisze takie intelidźętne texsty ktorych ja-prosty czlowiek z miasta niepotrafie zrozumiec....
Ale przyznam sie ze lubie czytac w/w pana choc czasem pisze bez zwiazku.....
"Nigdy nie bądz pewny siebie i swoich sukcesów, nigdy nie mów, że wygrasz..." Janusz Kulig