Rajdy w TV

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Banan » środa, 5 lip 2006, 01:28

Relacja byla calkiem OK. Na pewno lepsza od Polskiego, ale tez gorsza od Elmotu. Fajne ujecia, szkoda, ze tylko 2 onboardy (chyba, ze cos pomylilem z liczeniem). Fajna muzyka przy dzwonie Frycza, i troche klimacikow na poczatku. Przydalyby sie jednak chociaz ze 2 minutki ze strefy. Ogolnie jak dla mnie db+.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez skateman » środa, 5 lip 2006, 01:38

Relacja Ok , super ze taka dluga, to mi sie podoba! Nawet ja się załapałem na nią :) pozdroo 8)
skateman
A6

Postprzez KMart » środa, 5 lip 2006, 01:39

Banan były 2 onboardy i jedno ujęce na Michała Bębenka z boku, więc nie wiem czy liczyć jako 3 czy 2.5 :wink: Relacja całkiem fajna, a muzyczka przy Fryczu mnie rozbroiła - taka sensacyjna jakby mieli moment wypadku :wink: Przejazdy to punktowana ósemka i RPP a właściwie Habaj :) No to tyle... Jeszcze pooglądam "Svět motorů" na CT2 i ide spać :lol: (no jak ktoś ma CT2 to o 2.15 leci) :wink:

Edit: Zapomniałem dodać że duży + za długośc relacji, a pora? Teraz jest Mundial i to pewnie dla tego (mam taką nadzieję :wink: ) no i podobnie jak Skateman gdzieś tam im wlazłem w kadr :lol: :wink:
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Postprzez karcin » środa, 5 lip 2006, 01:55

Relacja naprawde fajna :) bardzo miło się oglądało :)
Jedyny minusik bym dał że powiedzieli że Guzek pokazał pierwszy raz w Polsce Citroena C2 S1600 wyszła troszke ich niewiedzia jakie samochody jezdziły w Polskich rajdach :) Ale tak to naprawde fajna i jeszcze ta muzyczka jak pokazywali auto Frycza hehe taka trzymająca w napięciu :D
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez skateman » środa, 5 lip 2006, 08:25

Rally....Kamil - na początku jak jest ujęcie na tych gości na słupie, kamera zjeżdża niżej i stoje tam ja :) Wyglądałem tak:

http://www.autoklub.pl/fotogalerie/toma ... mg0018.jpg
skateman
A6

Postprzez Buko » środa, 5 lip 2006, 08:34

W sobote o 12:00 ma być relacja z Subaru Poland Rally na... TV4, a powtórka o 2:15.
www.ngr.kom.pl
Buko
N1

Postprzez FanGrzyb » środa, 5 lip 2006, 09:39

Zgrał ktoś relacje SPR z TVP1 ?? Bardzo bym prosił jeśli jest ktoś taki o umieszczenie, z góry WIELKIE DZIĘKI !!!
FanGrzyb
A5

Postprzez kicia_pl1 » środa, 5 lip 2006, 10:44

skateman napisał(a):Rally....Kamil - na początku jak jest ujęcie na tych gości na słupie, kamera zjeżdża niżej i stoje tam ja :) Wyglądałem tak:

a jesli mozna wiedziec ktory to ty jestes :D a relacja spoko tylko szkoda ze tak pozno na koncowce juz zasypialam :lol:
Ostatnio edytowano środa, 5 lip 2006, 10:47 przez kicia_pl1, łącznie edytowano 1 raz
kicia_pl1
N3

Postprzez szeler » środa, 5 lip 2006, 10:46

skateman napisał(a):Rally....Kamil - na początku jak jest ujęcie na tych gości na słupie, kamera zjeżdża niżej i stoje tam ja :)

A gdzies za skatemanem jestem ja :D byłem pod wrażeniem jak widziałem siebie chyba z pięc razy ( wtym cztery z jednego miejsca :P ). Relacja całkiem, całkiem - kilka ciekawych ujęc, ciut za mało on-boardów. Szkoda ze nie pokazali rywalizacji PZMtu :? ale trudno oczekiwac ze takowa pokaża jak z niższych klas powiedzieli tylko, a może ażo Habaju.
Jak dla mnie db :)
„Jeśli mężczyzna robic coś głupiego, to zawsze z powodów najszlachetniejszych”
O. Wilde
szeler
N3

Postprzez Banan » środa, 5 lip 2006, 11:28

kicia_pl1 napisał(a):
skateman napisał(a):Rally....Kamil - na początku jak jest ujęcie na tych gości na słupie, kamera zjeżdża niżej i stoje tam ja :) Wyglądałem tak:

a jesli mozna wiedziec ktory to ty jestes :D a relacja spoko tylko szkoda ze tak pozno na koncowce juz zasypialam :lol:

Odpowiem za niego ;). Jedyny w kamizelce na tym zdjeciu ;).

widzowie@tvp.pl - A tutaj mail do TVP... :wink:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Marmetal » środa, 5 lip 2006, 11:56

Ja z kolei nastawiłem sobie budzik, który zadziałał, ale stwierdziłem, że pójdę dalej spać, bo byłem zmęczony :wink:. Pomyślałem również, że ktoś nagra tę relację, stąd moja decyzja :P. Mam nadzieję, że się nie zawiodę i ktoś wrzuci produkcję TVP i Go-Rally na ... :wink:.
Marmetal
S2000

Postprzez kicia_pl1 » środa, 5 lip 2006, 12:03

Banan napisał(a):
kicia_pl1 napisał(a):

Odpowiem za niego ;). Jedyny w kamizelce na tym zdjeciu ;).

widzowie@tvp.pl - A tutaj mail do TVP... :wink:

dzieki to juz wiem :D
kicia_pl1
N3

Postprzez BartekRally » środa, 5 lip 2006, 12:46

Jestem podwrażenie :lol: Bylem kilka razy na wyjsciu w Tarnawie z tego ostrego zakrętu! Ale do Turbo im duzo brakuje...

Co Do Turbo 18:30 dzis Relacja z Wawelskiego!!
BartekRally
A5

Postprzez kicia_pl1 » środa, 5 lip 2006, 12:54

Niech ktos bedzie taki dobry i nagra relacje z rajdu subaru z tvn turbo bede bardzo wdzieczna z gory dzieki :)
kicia_pl1
N3

Postprzez -=KrzysiekWRC=- » środa, 5 lip 2006, 13:14

U mnie z kolei budzik chyba zadziałał, jednak go nie usłyszałem :( Również byłbym wdzięczny za relację udostępnioną gdzieś w necie :)
-=KrzysiekWRC=-
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne