Moderator: SebaSTI
Mroowa napisał(a):Przy okazji OSów to nieraz panowie mają nierówno pod sufitem zamykając drogę 2-3 km przed OSem - niewiem ale tylko zapaleńcy taki kawał pójdą z buciora bo człowiek który z ciekawości chciał zobaczyć zmagania, niebędzie dymał taki kawał.
Banan napisał(a):Mroowa napisał(a):Przy okazji OSów to nieraz panowie mają nierówno pod sufitem zamykając drogę 2-3 km przed OSem - niewiem ale tylko zapaleńcy taki kawał pójdą z buciora bo człowiek który z ciekawości chciał zobaczyć zmagania, niebędzie dymał taki kawał.
Ja na GSMP Sienna w tym roku szedlem 6km pod gore... Czas 50 minut. Dopiero pozniej, jak sie zaczal juz wyscig panowie policjanci zamkneli droge 5km wyzej...
Banan napisał(a):Jaki mieliscie czas ?
bzyq napisał(a):nie bede negowal tego, bo faktycznie macie co do tego racje. Ale nie mozna za wszystko winic organizatora. Ja akurat, mozna tak powiedziec, stoje po drugiej strony barykady, i wierzcie mi, ze nie jest proste walczyc z Policja ( bo ona zawsze wtraca swoje trzy grosze, i nieraz trzeba plan zabezpieczenia przerabiac), walczyc z PZM, ktore tez ma nieraz ma swoje widzi mi sie. To tez nie jest tak ze organizator chce na sile unieszczesliwic kibicow, tylko czasem inaczej sie nie da ...
Mroowa napisał(a):bzyq napisał(a):nie bede negowal tego, bo faktycznie macie co do tego racje. Ale nie mozna za wszystko winic organizatora. Ja akurat, mozna tak powiedziec, stoje po drugiej strony barykady, i wierzcie mi, ze nie jest proste walczyc z Policja ( bo ona zawsze wtraca swoje trzy grosze, i nieraz trzeba plan zabezpieczenia przerabiac), walczyc z PZM, ktore tez ma nieraz ma swoje widzi mi sie. To tez nie jest tak ze organizator chce na sile unieszczesliwic kibicow, tylko czasem inaczej sie nie da ...
Pretensji do organizatora mam mnie więcej do PZMotu. A co do tego ma Policja oni mają zabezpieczać na czym nieżadko się spotkałem nieznają się .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość