Glaca napisał(a):Na TVN 24 magazyn OES dziś o 17.00 i 22.00.Wiadomość dla posiadających TVN24 a nieposiadających TVN Turbo
Czasami zdarzało sie tak, że Automaniak na tvn24 był godzinę później niż w programie telewizyjnym, więc jeśli nie będzie Oesu o 22 to warto sprawdzić o 23:00.
Jak macie czas sprawdzać to może być wg.programu o:15.00,17.00,22.00,00.00 i 1.00 ale teraz niemówie że na 100% będzie bo różnie bywa z programami.Np.miał być dzisiaj o 11.00 to niebyło tylko o trzęsieniu ziemi w Iranie pół godziny gadali !!!
w programie tvn24 nie mam napisane OES tylko MOTO, dzis czyli w piątek OES był o 15 00, powtórka o 17 00, 22 00 i 1 00, napewno bedą niewielkie opóznienia bo na tvn24 czesto są programy na zywo
A wieęc, ktoś wspominał o tym, że jest ma ło Tomka Czopika w TV. Dzisiaj przypadkowo trafiłem na program "Zabawy językiem polskim". A uczestnikami byli: Tomek Czopik, Robert Kisiel i Łukasz Komornicki.
ps. CZOPER WYGRAŁ ][mimo tego, że nie wiedział, jak się pisze PZMot.]
Ale nie zmienia to faktu że Czopika jest w TV mniej niz Hołka czy Kuziego. Ale to w nim lubie że sie nie boi kamer, bo chyba zaden z polskich zawodników sie tak swobodnie nie czuje przed kamerą. NApewno miała na to wpłych MOC!
dzis oglądalem program lista wszechczasów na MTV CLASSIC i w przerwach miedzy utworami puszczają jakies krótkie,stare filmiki o różnej tematyce i tak oto w przerwie przed piosenką pearl jam, która zajmowała 6 miejsce pokazali poloneza 2000 turbo na jakiejs sprawnosciowej próbie, nie wiem czy to była B grupa czy A ale poprostu zamurowalo mnie .Na pewno bedą powtórki tego programu
Ten urywek z poldkiem cały czas towarzyszy liście wszechczasów, więc wystarczy sobaczyć w programie kiedy leci. Mi sie wydaje że to prolog jakiegoś rajdu, jak będę oglądał następnym razem to postaram się zapamiętać jak najwięcej szczegułów