Moderator: SebaSTI
micz napisał(a):Może ty sobie przemyslisz zanim coś napiszesz. Słyszałes może kiedyś takie pojęcia budżet. I to jest właśnie ogranicznie.
I to, że akurat ty chciałbys mieć 1,5 h relacji jest mało ważne. Będzie godzina z rajdu polski czyli tyle ile TVP pokazała w sumie przez 3 lataNie podoba Ci się-trudno wszystkich uszczęsliwić.
golden napisał(a):moze zrobmy oes specjalne wydanie Rajd Polski 2004 w systemie Pay per view - 1-2 godzinna relacje - zapłacilibyscie? nie wydaje mnie sie zeby wiecej niz 2-3 000 osob zaplcilo
**FanKuzaja** napisał(a):Dobra Panowie skończcie tą przepychankę słowną.
Powiniśmy się cieszyć że mamy taki program jak OES i że trwa tyle a nie krucej..... w końcu chyba jedyna telewizja która coś robi dla naszych Kochanych Rajdów.
Cieszmy się tym czym mamy a nie tym czym chcieli byśmy mieć.
golden napisał(a):krzysiu hehe żalosny jestes - i prosze mnie nie obrazac na forum publicznym - bo ja wszyscy widza i czytaja nic ale to nic nie powiedzialem na twoj temat wiec dlaczego postepujesz w taki sposob i mnie jawnie obrazasz
golden napisał(a):jesli chcesz tak postepowac to wylacznie na privie albo na zywo ale chyba twoja duma na to ci nie pozwala i jestes jednym z wielu w necie, ktorzy duzo mowia anonimowo ale argumentow nie maja zadnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości