Rajdy w TV

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez enka » niedziela, 5 mar 2006, 09:45

Nowy Dzień. Więcej o tym jest w Newsweeku.
enka
A5

Postprzez killer wrc » niedziela, 5 mar 2006, 09:54

Nowy Dzień nie należał do Sołowowa,ale do Agory

A co do rajdów w TV (a raczej ich braku)to jest skanda!!!TYLKO TV4 ZASŁUGUJE NA SZACUNEK.Inne TV wola pokazać jak np jakiś piłkarz opowiada o swych marzeniach niż kuziego na rajdzie meksyku.Ja ob 4 lat bojkotuje TVP ,nie oglądam tego syfu!!Jakiś amator doszedl do wniosku że piłka nożna jest sportem narodowym i męczy relacjami z każdej ligi.
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez mda » niedziela, 5 mar 2006, 10:16

enka napisał(a):Nowy Dzień. Więcej o tym jest w Newsweeku.

Jemu nie "padła" zadna gazeta! On po prostu chcial wejsc z nowa gazeta na rynek na jesieni, mial przygotowane wszystko lecz uswiadomil sobie ze nie da rady utrzymac sie na rynku (tak jak nowy dzien) i postanowil zmienic decyzję. :wink:
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez Raven » niedziela, 5 mar 2006, 14:23

Ja ob 4 lat bojkotuje TVP ,nie oglądam tego syfu!!Jakiś amator doszedl do wniosku że piłka nożna jest sportem narodowym i męczy relacjami z każdej ligi.

Nie kompromituj sie, bo po pierwsze pilka nozna ma w Polsce o wieeeeele wiecej fanow niz rajdy. Po drugie o jakich ty relacjach z innych lig mowisz? Przeciez prawa do najlepszych lig od dawna ma canal+, w tym z polskiej (i dlatego tvp ma tylko krotkie urywki bodaj). Po trzecie nozna to najpopularniejszy sport na swiecie, a rajdy sa o ladnych kilka miejsc nizej.
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez JoannaXP » niedziela, 5 mar 2006, 15:37

Raven napisał(a):
Ja ob 4 lat bojkotuje TVP ,nie oglądam tego syfu!!Jakiś amator doszedl do wniosku że piłka nożna jest sportem narodowym i męczy relacjami z każdej ligi.

Nie kompromituj sie, bo po pierwsze pilka nozna ma w Polsce o wieeeeele wiecej fanow niz rajdy. Po drugie o jakich ty relacjach z innych lig mowisz? Przeciez prawa do najlepszych lig od dawna ma canal+, w tym z polskiej (i dlatego tvp ma tylko krotkie urywki bodaj). Po trzecie nozna to najpopularniejszy sport na swiecie, a rajdy sa o ladnych kilka miejsc nizej.

co i tak nie zmienia faktu ze piłka kopana to syf
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Raven » niedziela, 5 mar 2006, 15:41

Ograniczenie niektorych wrecz poraza. Ja nie ogladam noznej czesto (raczej robie to bardzo rzadko), ale twierdzenie ze to syf jest glupota.
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez wallygator » niedziela, 5 mar 2006, 16:01

zgodzę sie z Ravenem 8) niestety TV pokazuje to co sie sprzedaje, czyli wola puścić jakieś głupie reality niż np. rajd
wallygator
N3

Postprzez michal_wrc » niedziela, 5 mar 2006, 17:27

Adamek w Lancerze Bębenka, program "Moj pierwszy raz"
link
15MB
michal_wrc
A5

Postprzez bounder » niedziela, 5 mar 2006, 17:38

speed-x napisał(a):
Raven napisał(a):

to sobie zobacz ile osób płaci za to, żeby mogli oglądać piłkę , a ile osób ogląda rajdy nawet jak są za darmo w tv i sobie porównaj. Syf :?: ja o twojej siatkówce nie mówię, że to syf, dlatego, że szanuję gusta innych. Niestety wystawiasz sobie świadectwo, dość kiepskie
bounder
N3

Postprzez Andrzej » niedziela, 5 mar 2006, 18:21

Nawet Mistrzostwa Swiata nie sa juz dobrym towarem nawet na Eurosporcie.Kiedys byl tylko jeden kanal Eurosportu i byly relacje po 1h,teraz kiedy sa dwa kanaly relacje trwaja 30 min,a nawet powtorki ,ktore sa w programie potem zaminiane sa na relacje z innych dyscyplin.Bieda
Andrzej
A6

Postprzez Marmetal » niedziela, 5 mar 2006, 18:42

BMBL napisał(a):Nagrywa ktoś relację z Meksyku?? :roll: :twisted:

Wejdź na www.rally.stanis.info - tam możesz sciągnąć (jak na razie) preview, dzień 1 i 2 :wink:.
Marmetal
S2000

Postprzez JoannaXP » niedziela, 5 mar 2006, 18:42

bounder napisał(a):
speed-x napisał(a):
Raven napisał(a):

to sobie zobacz ile osób płaci za to, żeby mogli oglądać piłkę , a ile osób ogląda rajdy nawet jak są za darmo w tv i sobie porównaj. Syf :?: ja o twojej siatkówce nie mówię, że to syf, dlatego, że szanuję gusta innych. Niestety wystawiasz sobie świadectwo, dość kiepskie

nie interesuje mnie co ogladaja inni,nawet jakby pilke ogladal caly swiat ,a ja jedna rajdy to i tak pozostalabym przy swoim.Ja rowniez szanuje gusta innych,ale wyrazam swoje zdanie-Nie mowie ze ktos kto oglada /gra tylko pilke jest glupi (czy co tam jeszcze..),a mowie o samym tym sporcie.a ty oceniasz mnie
a jesli juz wspomniales o mojej (???) siatkowce, to przestalo mnie interesowac,widocznie rajdy ktore nie sa tak komercyjnym sportem maja wieksza sile przyciagania ;)
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez killer wrc » niedziela, 5 mar 2006, 19:02

Sam się kompromitujesz!!!Na mecz I ligi wejdzie w Warszawie na stadion 10 tys osób,a na Karowej jest np 30 tysięcy.Gdzie jest więcej???Poza tym nozna jest puszczana w czasie najlepszej oglądalności a rajdów ni ema wcale lub puszczane są w nocy.O czym wiec chlopie mówisz???
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez bounder » niedziela, 5 mar 2006, 19:24

killer wrc napisał(a):Sam się kompromitujesz!!!Na mecz I ligi wejdzie w Warszawie na stadion 10 tys osób,a na Karowej jest np 30 tysięcy.Gdzie jest więcej???Poza tym nozna jest puszczana w czasie najlepszej oglądalności a rajdów ni ema wcale lub puszczane są w nocy.O czym wiec chlopie mówisz???

Piłka jest praktycznie w wawie co tydzień, karowa raz w roku. Ilość miejsc zajętych na stadionie jest dokładnie wylicozna, Karowa jest liczona na oko, slyszałem o danych od 10 do 40 tysięcy, więc ciężko tak na prawde to ocenić. Pamiętaj, że Karowa przyciaga także dużo przypadkowych osób, które akurat znalazły się w centrum. Rajdy są puszczane w nocy :?: OES był o 20, teraz jest o 22, LM leci do 22.45, czas porównywalny. Wiesz czemu nożna leci w lepszym czasie :?: Bo ludzie chcą ją oglądać i oglądają, a rajdów nie
bounder
N3

Postprzez killer wrc » niedziela, 5 mar 2006, 19:37

Ręce opadają.Mecz Polska USA lecial o 19.30.Inne mecze również.Polscy pilkarze nie maja żadnych osiagnięc-kompletne dno!!!!W rajdach Kuzaj pięknie jedzie Meksyk-i co ?ZERO!!!Kuchar jezdzil w fabryce ,a TVP miała to gdzieś.Nie ma równowagi!!!!Poza tym bycie kibicem PN nie wymaga żadnego wysiłku-wystarczy miec telewizor.Na rajdy ludzie jeżdzą wiele tysięcy km-więc są znakomitym "kąskiem"dla reklamodawców.Niestety TVP olewa to i 80% relacji zawiera piłka!!!
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne