Moderator: SebaSTI
enka napisał(a):Nowy Dzień. Więcej o tym jest w Newsweeku.
Ja ob 4 lat bojkotuje TVP ,nie oglądam tego syfu!!Jakiś amator doszedl do wniosku że piłka nożna jest sportem narodowym i męczy relacjami z każdej ligi.
Raven napisał(a):Ja ob 4 lat bojkotuje TVP ,nie oglądam tego syfu!!Jakiś amator doszedl do wniosku że piłka nożna jest sportem narodowym i męczy relacjami z każdej ligi.
Nie kompromituj sie, bo po pierwsze pilka nozna ma w Polsce o wieeeeele wiecej fanow niz rajdy. Po drugie o jakich ty relacjach z innych lig mowisz? Przeciez prawa do najlepszych lig od dawna ma canal+, w tym z polskiej (i dlatego tvp ma tylko krotkie urywki bodaj). Po trzecie nozna to najpopularniejszy sport na swiecie, a rajdy sa o ladnych kilka miejsc nizej.
speed-x napisał(a):Raven napisał(a):Ja ob 4 lat bojkotuje TVP ,nie oglądam tego syfu!!Jakiś amator doszedl do wniosku że piłka nożna jest sportem narodowym i męczy relacjami z każdej ligi.
Nie kompromituj sie, bo po pierwsze pilka nozna ma w Polsce o wieeeeele wiecej fanow niz rajdy. Po drugie o jakich ty relacjach z innych lig mowisz? Przeciez prawa do najlepszych lig od dawna ma canal+, w tym z polskiej (i dlatego tvp ma tylko krotkie urywki bodaj). Po trzecie nozna to najpopularniejszy sport na swiecie, a rajdy sa o ladnych kilka miejsc nizej.
co i tak nie zmienia faktu ze piłka kopana to syf
BMBL napisał(a):Nagrywa ktoś relację z Meksyku??![]()
bounder napisał(a):speed-x napisał(a):Raven napisał(a):Ja ob 4 lat bojkotuje TVP ,nie oglądam tego syfu!!Jakiś amator doszedl do wniosku że piłka nożna jest sportem narodowym i męczy relacjami z każdej ligi.
co i tak nie zmienia faktu ze piłka kopana to syf
to sobie zobacz ile osób płaci za to, żeby mogli oglądać piłkę , a ile osób ogląda rajdy nawet jak są za darmo w tv i sobie porównaj. Syfja o twojej siatkówce nie mówię, że to syf, dlatego, że szanuję gusta innych. Niestety wystawiasz sobie świadectwo, dość kiepskie
killer wrc napisał(a):Sam się kompromitujesz!!!Na mecz I ligi wejdzie w Warszawie na stadion 10 tys osób,a na Karowej jest np 30 tysięcy.Gdzie jest więcej???Poza tym nozna jest puszczana w czasie najlepszej oglądalności a rajdów ni ema wcale lub puszczane są w nocy.O czym wiec chlopie mówisz???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość