Moderator: SebaSTI
Raven napisał(a):Czyli znowu ktos musial zrobic przyslowiowa wioche...
lp-640 napisał(a):I tak uczciliscie pamiec Janusza Kuliga??? Takiego czegos to nie moge zrozumiec, po pierwsze pewnie trasa nie byla zabezpieczona a wy zadupcacie !!Zamiast pomyslec w ciszy i wrocic w spokoju do domu to wy sie podniecacie swoimi umiejetnosciami!Oczywiscie nie chodzi mi o tych ktorzy sie normalnie i godnie zachowali tylko o tych "rajdowcow"... to tak samo jak palenie gumy w zeszlym roku w rocznice smierci Mariana Bublewicza... troche zastanowcie sie nad soba. pozdr
lp-640 napisał(a):Chyba komus bardzo przeszkadzal moj post i od razu zostalo usuniete zdjecie z rallyonlie rozbitego subaru jednego z "rajdowcow". Moze ktos zapisal to zdjecie zeby je pokazac wiekszej ilosci osob zeby zobaczyli do czego to dochdzi w takich okolicznosciach...
RacingPromotion napisał(a):nie wiem czy bylo ale nie potrafilem znalesc tego nigdzie wiec wrzucilem "przerwany oes' na video google
http://video.google.pl/videoplay?docid=-493759315444621746
jazzzy napisał(a):wam rowniez czy tylko mnie sie rozjezdza synchro obrazu i dzwieku ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości