Moderator: SebaSTI
po to bo 20letni staruszek na pewnych odcinkach ośmieszyl by wrc pomimo ze dla kilku to jest cud technikiKarol napisał(a):mam pytanie bandit po co zalozyles ten topic jak i tak nie dasz sobie przegadac ze wrc jest lepsze![]()
bandit napisał(a):po to bo 20letni staruszek na pewnych odcinkach ośmieszyl by wrc pomimo ze dla kilku to jest cud technikiKarol napisał(a):mam pytanie bandit po co zalozyles ten topic jak i tak nie dasz sobie przegadac ze wrc jest lepsze![]()
MisiekClio napisał(a):Czas leci, zmieniaja sie samochody, zmieniaja sie kierowcy i zmieniaja sie rajdy...
MisiekClio napisał(a):Czas leci, zmieniaja sie samochody, zmieniaja sie kierowcy i zmieniaja sie rajdy...
gdy pisalem ten temat nie wiedzałem ze taki juz byl i rzeczywiscie do niczego tam nie doszli ciekawi mnie tylko czy np rajd monte carlo rozgrywany jest na tych samych odcinkach co np w 1985rKarol napisał(a):Po pierwsze się ne denerwuje. Tylko nie rozumiem sensu tego topicu. Zresztą jak sam trafnie zauważyłeś był już taki temat i tak nikt do niczego nie doszedł. Na jednym odcinku WRC na drugim Grupa B. To tak samo jak ktoś by wybierał Jajko wiedeńskie czy Jejecznica na Boczku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości