taa... wybornie... czytam WRC regularnie ale częsciowo dla tego że mam dostęp do WRC nieco taniej a nawet za darmo jeśli chcę, więc nawet jeśli jest słabe to biorę ze względu na relacje z rajdów, taka kronika. Nawet nie zauważyłem za bardzo zniżki formy, ale jak się zastanowić... to rzeczywiście. Brakuje techniki, kiedys było także conieco o technice jazdy ale to było dawno, chyba prawka nawet jeszcze nie miałem i nie czytałem bo nie jeździłem

Być może redakcja uważa że napisali już wszystko i nie chcą się powtarzać? I wolą cokolwiek nowego, aby nowego? I może jeszcze zmniejszenie treści technicznych zeszło się ze zwiększeniem sprzedaży z powodu np plajty konkurencji i gotowe...
Brakuje nieco strefy zgniotu (ale pamiętam, pamiętam dobrze jak ludzie na niego narzekali

ale to dawno było) i Czopika - tu wiadomo, nie jeździ to już nie byłoby to tak ciekawe, ale niestety Kajto -mimo sympatii dla niego - prezentuje nieco niższy poziom, mniej konkretnie odpowiada, chyba jednak ma mniej doświadczenia, nie wiem, ale słabiej się to czyta.
Przydałoby sie tez trochę jakiejś takiej publicystyki, kulisów itd. Poczytałem sobie F1 Racing- wiem wiem, ogromne wydawnictwo o ogromnej machinie sportowej. Ale mimo tego że w ostatnim numerze nie było zadnej relacji to numer pękał w szwach i czytałem z wypiekami na twarzy, mimo ze F1 nie jest moją wielką miłością. I tam nie ma problemu że internet wyczerpuje im tematy - oni je pogłębiają i sięgają dalej. Jest arcyciekawe- można coś uszczknąć z tych pomysłów. Takie dyskusje, tematy jak N4-, puchary, atmosfera na Barbórce- oni o tym wspomną w relacji, krótka notka, tymczasem można to moim zdaniem podciagnąć jakoś.