Moderator: SebaSTI
micz napisał(a):a jak nie będa poszerzać to zamkną i koniec.
kremer napisał(a):setne wydanie wrc i po raz kolejny przeczytanie tej gazety zajmuje mi 20 pare minutszkoda ze nie ma konkurencji z nieco lepszym zapleczem i mozliwosciami
micz napisał(a):a może to po prostu poszerzanie tematyki, żeby więcej osób tym zainteresować. Na palcach jednej reki można policzyć takich, których interesuje dobór rodzaju płytek w szperze w zalezności od wilgotności nawierzchni
krist napisał(a):Wogóle widząc mizeria w rajdach czy u nas czy na świecie liczyłem że WRC wyjdzie z niszy rajdów i zainteresuje się resztkami rallycrosu u nas czy wyścigów płaskich, bo o GSMP czasem z łaski coś napisali, a tu nic.
Niestety mam wrażenie że gazeta idzie na łatwizne, wiadomo że czasy są ciężkie, dla prasy ale mozna coś zakombinować, znależć ludzi którzy niekoniecznie na etat coś zrobią a np akurat mieszkają gdzieś w świecie i jeżdzą na rajdy, bo ja np bym si e chetnie dowiedział jak sie w Europie jeździ, i to nie tylko na zasadzie raz na rok artykuł o Hiszpanii.
Bo jam WRC sie ma zamiar poszerzać o czytelników Vivy czy Twojego stylu to ja chyba podziękuje i sie czeskiego zaczne uczyć
czajak napisał(a):"Co mają w głowach? Andrzej Matracki -mistrz świata we fryzjerstwie ocenia uczesanie rajdowców."
krist napisał(a):ale nie, jeden gość przeczytał regulaminy i nie rozumiejąc za bardzo tematu wysmażył artykuł, rozpaczając nad poziomem zabezpieczenia. Jak dla mnie żenada
kuba_k napisał(a):krist napisał(a):ale nie, jeden gość przeczytał regulaminy i nie rozumiejąc za bardzo tematu wysmażył artykuł, rozpaczając nad poziomem zabezpieczenia. Jak dla mnie żenada
a na czym polegało by "zrozumienie tematu"?
nawiasem mówiąc o zabezpieczeniu był tam jeden akapit i to bardziej w kontekście stanowiska pzm
krist napisał(a):Bez urazy Kubo ale pisanie o czymś zza biurka bez znajomości tematu, na podstawie kiepsko przetłumaczonych regulaminów, (wiem bo ja to robiłem, nie znam czeskiego i wyszło jak wyszło) daje taki efekt że w tekscie jest kilka błędów rzeczowych, i wg mnie wogóle nie oddaje istoty zawodów. Jak dla mnie to mało profesjonalne. Nie wiem jaki budżet ma gazeta czy faktycznie nie ma kasy żeby podjechać te 200 km na zawody wyrobić sobie własną opinię.
ale miałem wtedy nadzieje (może naiwną) że notka w gazecie może coś ruszyć, że nie trzeba będzie jeździć za granicę żeby tanio się ścigać. Nie wyszło i widze że wogóle jest to nie do przejścia póki PZM sie nie opamięta i nie przestanie straszyć odebraniem licencji sędziowskich i zawodniczych.
Nie rozumiem tylko czemu cały temat jest tabu, prosiłem 3-4 zdania że są zapisy na kolejny sezon, jak widać nie zmieściło się w natłoku informacji![]()
Ale to tak przy okazji, może uchylisz rąbka tajemnicy czy ten 100 numer to początek nowego, lifestylowego WRC ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość