dzis na polszmacie p w wiadamosciach sportowych byla migawka z Zamkowego, troche mnie to zdziwilo ze pokazują rajd, a co dopiero 2ligowy, jak się okazało bylo to spowodowane ze startem zalogi Polsat Rally Team
W końcu to On jest tą załogą Polsat Rally Team . Nie ma się co dziwić , sami siebie zareklamowali .
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Polsat kiedys chcial robic obszerne relacje z kazdego rajdu (gwarantowal chyba nawet pore transmisji w godzinach chyba 22-24) ale jak PZM mu zaspiewal cene za prawa to sie na nich wypial i slusznie.
Będzie gdzieś relacja z Zamkowego? Nie orientuje się ktoś? Wydaje mi się, że powinna być w TVP3 Katowice, ale to mi sie tylko wydaje. Ma ktoś jakieś dokładniejsze informacje?
Dziś na TVP3 w programie "Gwiazdy sportu" był Leszek Kuzaj. Program jest jednak z 2003 roku. Leszek opowida o rajdach, jest troche ujęć z sezonu 2003. Nie nagrałem od początku (maksymalnie 3 minuty) bo trafiłem na ten program przez przypadek.
Gucio napisał(a):Aaaa pamietam to !! ale beke miałem jak prowadzili z Grześkiem wywiad, a podpisali go jako.... Przemysław Mazur :mrgr een:
a w oesie na tvn turbo pokazali polońskiego i podpisali mariusz pelikański.powoli zbliżaja się klasowo do relacji z tvp.najlepiej tam też niech zaczną pokazywać tenisa ziemnego,golfa,przecież to tak popularne dyscypliny w polsce, niewspominając już o naszej cudownej ekstraklasie.pozdro
wlasnie ogladalem jakies zajawki w tvnie i pokazywali reklame superwizjera a w nim o tym jak pzn wykorzystyal sukces Malysza i jakies firmy. I wlasni wtedy pokazywali kilka ujec z Kucharem. Jutro 22:15