Moderator: SebaSTI
stachniak14 napisał(a):Zależy kto jakie łącze ma - ktoś ma neostrada powiedzmy 512 to 400 mega ściągnie szybko - ale ja mam średnią prędkość około 70 kb/sek to ściągałbym pół dnia , a swoją drugą czy na megaupload można wrzucać aż tak duże pliki??
adamlen napisał(a):jak znajdziesz na tyle duzy server i zasponsorujesz komus na tyle dobrego neta zeby nie wrzucac tego godzinami to pewnie by takie relacje byly...
Przecież są darmowe a taka relacja zajmuje jakieś 300-400MB to można to wrzucić na megaupload.com. Czas fakt troche schodzi ale jak komus komputer chodzi cały czas to by nie zaszkodziło.
Gucio napisał(a):no to właśnie o nim mowa speedyja tez do konca nie dotrwałem
![]()
Banan napisał(a):Przed chwila w faktach na TVNie byl Kosciuszko i Chlopskie JadloW sumie nic o rajdach nie bylo, ale postanowilem napisac o tym w tym temacie
Megas WRC napisał(a):Banan napisał(a):Przed chwila w faktach na TVNie byl Kosciuszko i Chlopskie JadloW sumie nic o rajdach nie bylo, ale postanowilem napisac o tym w tym temacie
I jeszcze jedna ważna osoba była w tym reportazu Pan Szerla
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości