"Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji podjęła uchwałę o przyznaniu koncesji dla motoryzacyjnego kanału Grupy ITI - TVN Turbo.
Po uchwale KRRiT medialny holding zadecydował, że rozpocznie "emisję testową" nowego kanału w najbliższy piątek (12 grudnia, o godz. 18). Grupa ITI nie ujawnia wysokości swoich inwestycji w TVN Turbo, który jest adresowany do męskiej widowni z dużych miast. - Według SMG/KRC w Polsce ponad 6 mln gospodarstw domowych deklaruje posiadanie przynajmniej jednego samochodu, a mężczyźni stanowią ponad 80 proc. wszystkich kierowców - mówi Piotr Radziszewski, członek zarządu TVN 24 odpowiedzialny za nowe projekty, cytowany w komunikacie prasowym. Nowy kablowo-satelitarny program będzie oferowany w pakiecie wraz z dwoma innymi kanałami holdingu: TVN 24 oraz TVN meteo..."
Kumpel mi mowil ze widzial ten material jako zapowiedz Barborki na TVN24
Adi: przestronny, cichy, rodzinny, z duza przestrzenia bagazowa, malo pali-ekonomiczny ale niestety niebezpieczny przy trudnych warunkach pogodowych, brak ABS, ESP, zadnych poduszek powietrznych, no kupa i tyle
wlasnie ogladalem relacje z barborki na tvn turbo niestety nie wiedziaem ze bedzie i trafilem na sama koncowke wiec nie wiem ile trwala calosc! to co udalo mi sie zobaczyc to chybacalkowity przejazd ul.karowej przez Lubiaka i Kuchara!
Przed chwila obejrzalem relacje z Barborki ( produkcja Autoklub.pl ) w programie Oes,niestety też zaspałem i wodziałem tylko końcówkę
Myśle,ze w tygodniu będą ją powtarzać,niestety narazie nigdzie nie znalazłem ich programu tv.
Generalnie czanel ten coraz bardziej mi sie podoba i mam nadzieje,ze magazyn oes nie ograniczy się tylko do rajdów MP i MŚ i pokaza rowniez PPZM,a nawet KJS i będą pewnego rodzaju koniem pociagowym dla innych telewizji i ich zainteresowania rajdami...
no cóż pożyjemy zobaczymy
A ja widziałem dziś (krótką, ale zawsze) relację z barbórki w V-Max'ie. Naprawde fajnie to chłopakom wyszło. Świenie sfilmowana i zmontowana. Wszystkie ciekawe wydarzenia pokazali. Wszystkie crash'e i super miejsce na Żeraniu. Analiza "koperty tyłem" w wykonaniu Kuchara (z jego komentarzem), jak Kuzi zgasił na Bemowie, dach Maciejewskiego, beczka na Karowej. Naprawdę mi się podobało!
Ahahhha! Już mam! Wystarczy wyłączyć i włączyć ponownie dekoder i wtedy wyskoczy propozycja instalacji. Właśnie natrafiłem na Top Gear. Pokazywali jakąś żółtą terenówkę, robioną ręcznie za 50 tyś funtów. Ale się gość jarał tym, że nim jeździ . Aż nazwał siebie "bogiem czterech kółek", potem jego kolega sprowadził go na ziemię. Na koniec zjarali dragsterem jakąś przyczepę kempingową (podobno wcześniej zahajcowali nissana ). Odlot.
Jaki tam Hultay, po prostu Arni Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni