TVN TURBO

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez +RAFAŁ+ » środa, 19 maja 2004, 06:53

Aha. Jesli tak to przepraszam, ale moze mozna by pokazac cos sensowniejszego np rywalizacje w innych klasach a nie tylko PP.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez beeper_ » środa, 19 maja 2004, 10:01

zastanowcie sie co bylo pol roku temu jak nie bylo jeszcze TVN turbo, prawie nic o rajdach w tv, chocby zrobili stacje telewizyjna o rajdach to by wam nie pasowalo, ze nie ma kazdego kilometra rajdu pokazane, cieszcie sie z tego ze wogole ktos zechcial cos zrobic o rajdach, a 25 minutowa relacja to od dluzszego czasu najdluzsza relacja jaka widzialem z RSMP a wam ciagle zle.
beeper_
N4

Postprzez +RAFAŁ+ » środa, 19 maja 2004, 10:31

Bardzi ciesze sie z tego ze jest taki program, ale zamiat sprzetu pozarniczego mozna bylo, tak jak pisalem wczesniej pokazac jeszcze inne klasy. Material na pewno byl, a RSMP to nie tylko Lancery, Subaru, s1600 i puchar Peugeota.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez samer_wrc » środa, 19 maja 2004, 12:16

Dokladnie :evil:

Napisalem do nich maila jakis czas temu na ten temat , do dzisiaj nie odpisali.
Moze zrobimy im nawal takich maili ? Ja juz wyslalem ...

Pozdro
13.02.2004 , dlaczego ten dzien musial byc ? :( Janusz trzymaj sie! Jestes Nadal Mistrzem

Nowe GG - 6195772
samer_wrc
N3

Postprzez Glitol » środa, 19 maja 2004, 13:03

Dokładnie, ja też po wczorajszym Oesie jestem zawiedziony. Orkiestry strażackie......
Chociaż przypomnienie sukcesu Hola na Cyprze (i dzwięk 555) było extra.
Glitol
A5

Postprzez TommiCrazy » środa, 19 maja 2004, 13:46

dzis w programie rentgen rano widzialem na koncu prosbe prowadzącego by napisac email do redakcji RENTGEN@tvn.pl czy podobalo by sie widzą gdyby w tym programie testowane wozy sprawdzane byly takrze na torze zamkniętym do rallycrosu , bez podzielenia na klasy itp. poprostu jeden kierowca i robi czasowki by porownac dane auta, takrze te najzwyklejsze, mi sie pomysl podoba, lubie oglądac w akcji nietylko sportowe wozy .
cos ala top gear :) no i moze kiedys trafi im sie jakis lepszy wozek do testow, a moze nawet bedą okazje miec wydzowonic autem za 1 M Euro jak kiedys w Top Gear :) ja jestem za :) nudzą mnie takie zwykle testy czy w aucie jest wygodnie itp
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez beeper_ » środa, 19 maja 2004, 13:58

tylko kto bedzie testowal?
beeper_
N4

Postprzez michal_wrc » środa, 19 maja 2004, 16:44

beeper_ napisał(a):tylko kto bedzie testowal?

Pewnie ten koleś który prowadzi Rentgen i cały czas "testuje", a ostatnio testował C2 VTR na torze w Słomczynie, ale czasu przejazdu na razie nie podał.

Wysyłajcie maile zeby testy torowe pojawiły sie na stałe bo dotychczasowe "testy" a raczej prezentacje/ wrażenia z jazdy(nie podają zadnych danych testowych) sa malo ciekawe
michal_wrc
A5

Postprzez mototom » środa, 19 maja 2004, 21:17

beeper_ napisał(a):tylko kto bedzie testowal?

Testujący to Adam Kornacki, startujący od kilku lat w rallycrossie i świetnie znający ten obiekt.
mototom
A6

Postprzez Kuba M. » środa, 19 maja 2004, 21:20

mototom napisał(a):Testujący to Adam Kornacki, startujący od kilku lat w rallycrossie i świetnie znający ten obiekt.

To wprost smerfastycznie. Szkoda tylko, że samochodów testować nie potrafi. Z niecierpliwością czekam na popis jego znakomitej sportowej jazdy.
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez mototom » środa, 19 maja 2004, 22:09

Kuba M. napisał(a):
mototom napisał(a):Testujący to Adam Kornacki, startujący od kilku lat w rallycrossie i świetnie znający ten obiekt.

To wprost smerfastycznie. Szkoda tylko, że samochodów testować nie potrafi. Z niecierpliwością czekam na popis jego znakomitej sportowej jazdy.

Oczywiście ty jesteś fachowcem i zrobiłbyś to lepiej.
mototom
A6

Postprzez Kuba M. » środa, 19 maja 2004, 23:36

mototom napisał(a):Oczywiście ty jesteś fachowcem i zrobiłbyś to lepiej.

Co to ma do rzeczy? Mogę chyba skrytykować jego beznadziejność samemu nie będąc dziennikarzem? Jakby kto pytał to Rentgena oglądam żeby posmiać się z prowadzącego, bo o samochodach nic ciekawego się i tak nie dowiem.
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez micz » czwartek, 20 maja 2004, 13:23

Przeczytałem ten temat, przełączyłem na inny ale złapał mnie nerw i stwierdziłem, że napisze tu parę słów.

Czytanie w kółko postów, że coś komuś nie pasuje powoduje, że chce mi sie rzygać.
Jak nie było rajdów w tv to było źle, teraz są też jest źle. Niektórzy panowie ukryci za moinitorami wypisują przeróżne "uwagi" dotyczące programów. A ja zadam jedno pytanie. Co każdy z was, krytykujących, zrobił dla tego sportu, dla jego promocji?
Bo siedzieć przy kompie i pisać, że powinno byc to i tamto to potrafi każdy.
Tylko wasze texty dowodzą, że nie macie żadnego pojęcia jak funkcjonuje telewizja, lub prywatna firma do której należy turbo.
Jestem prawie pewien, że jeżeli znajdziecie sponsora to relacja z RSMP będzie trwała godzine i nawet będzie w niej Virtual Spectator. Tylko zorganizujcie na to kasę. Czy tak trudno zrozumieć, ż jest coś takiego jak budżet i trzeba sie go trzymać.

Pozdrawiam
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez samer_wrc » czwartek, 20 maja 2004, 15:45

Kazdy z nas robi cos dla tego sportu ! Kocha go , interesuje sie. Im nas wiecej , tym wyzej w rankingach popularnisci bedzie :)

To ,ze teraz sa relacje to nie znaczy ,ze mam pisac do TVN Turbo ,ze jest pieknie i slicznie , lepiej byc nie moze... :roll:
Bylem na Elmocie widzialem kilka kamer z TVN i co , 25 min ... Fajnie bo rok temu nic nie bylo , ale za 25min nie bede nazywac ich bagami ...
Mazowiecki , tylu mlodych ,utalentowanych jechalo, a oni tlyko o gosciach ...
Moze ja inaczej na to patrze ,bo znam kilka osob z nizszych klas(RSMP i PPZM) i mysleli ze beda w TV ,ze beda mieli wkoncu cos dla sponsora, to nie. :?
13.02.2004 , dlaczego ten dzien musial byc ? :( Janusz trzymaj sie! Jestes Nadal Mistrzem

Nowe GG - 6195772
samer_wrc
N3

Postprzez golden » czwartek, 20 maja 2004, 16:51

samer miczowi chodzi o troche wiecej niz "kochanie" tego sportu czy kibicowanie
pzdr i sie miczu nie załamuj :wink:
golden
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne