PAPIK napisał(a):Gratuluje Panu Raczkowskiemu robienia smrodu zawodnikom! Zupelnie niepotrzebnie i w niektorych przypadkach bezpodstawnie. Jezeli masz problem z rozliczeniem sie z organizatorami tych treningow to pisz o nich, albo ich scigaj. A nie robisz antyreklame ludziom, ktorzy poprostu chcieli zrobic sobie testowy przed rajdem w bezpiecznych warunkach. A teraz rozni "znawcy" beda pisac o nielegalkach i o tym ze zawodnicy stracili honor etc. itd. Do Ciebie z tego co piszesz ani Porębski, ani Zabrocki ani Bonder nie dzwonili po pomoc, wiec ostrzegaj przed organizatorami a nie przed nimi! Troche to nie dobre... problem wystapil miedzy Wami a ludzmi ktorzy organizowali testy, wiec czemu mieszacie w to zawodnikow, ktorzy prawdopodobnie rozliczyli sie za to?
Troszkę błędów no ale dałem radę to przeczytać.
Znam tą sprawę bardzo dobrze, Filip wyrazie napisał, że poszli też do zawodników aby wyjaśnić im to bez smrodu (czt. forum, itd) no ale oni zaczęli też "cwaniakować" udawać, że nic nie wiedzą - no a najlepiej było by chyba aby sami też sprawą się zainteresowali i zadzwonili do ludzi którym im to organizowali (Majek i Filipiak).
Myślę, że wtedy wszytko wyjaśniło by się bez najmniejszej interwencji w internecie.
No i jeszcze RAQ nie ma pretensji do zawodników lecz do organizatorów którzy wzięli kasę i nie rozliczyli się z nimi.
Edit: Sorry ale post dodałem już po wypowiedzi RAQ-a.