Radio Internetowe "RallyStacja"

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez M.Stoklosa » poniedziałek, 2 cze 2008, 16:27

Beret napisał(a):a powiedz na ile zajmujaca czasowo jest ta praca? domyslam sie, ze oczywiscie jest charytatywna

Słuchaj prowadzę firmę Hostingową oczywiście ode mnie hosting radio ma i opiekę oczywiście za darmo ponieważ nie chce za to pieniędzy. Obecnie mam na to czas. Ile czasu ja musze poświęcić na stworzenie? No trochę czasu muszę najwięcej jest załatwiania w urzędach legalności radiowej typu: ZAiKS, ZAPV STOARD itd. i to najwięcej kosztuje.

Przeciętnie załatwia sie to w miesiąc może troche więcej....to nie zalezy ode mnie a od samych firm. Jednak zarabiają ale mają sporo pracy wiem bo znajomy pracuje.

Musze nad tym spędzić około pół roku aby to dobrze funkcjoonowało w pełni. Potem to się samo kręci. Tylko trzeba poświęcać czas na formalności które zajmują naprawde mało w miesięcznych rozliczeniach muzycznych.
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
"Ryzyko istnieje dopóki istnieje ten sport"
M.Stoklosa
N2

Postprzez M.Stoklosa » poniedziałek, 2 cze 2008, 16:30

Oczywiście ludzie typu Prezenter nie będą poświęcać tyle czasu na radio co ja oni są od programu a nie od formalności.
Jeżeli zrobimy coś dobrego i legalnego to mam obiecaną dalszą wspólpracę z wytwórniami m.in: EMI Music Polska. Czyli będziemy dostawać najnowsze single do radia już przed premierą...
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
M.Stoklosa
N2

Postprzez M.Stoklosa » niedziela, 10 sie 2008, 12:42

Siemka,
A mianowicie powoli zaczynamy działac. Postawiliśmy skypt forum dla Radia a takze mój grafik pracuje nad wyglądem strony i instalacją pozostałych skyptów. Forum znajdziecie pod adresem: www.radiowrc.pl/forum/index.php -> Tam możecie sie wypowiadać na temat całego projektu radia.

Zapraszam Serdecznie
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
M.Stoklosa
N2

Postprzez Zajcev » niedziela, 10 sie 2008, 13:03

StoRally napisał(a):Jeżeli zrobimy coś dobrego i legalnego to mam obiecaną dalszą wspólpracę z wytwórniami m.in: EMI Music Polska. Czyli będziemy dostawać najnowsze single do radia już przed premierą...

moge polecic jesli chodzi o wspolprace rowniez Camey Records :) regularnie dostawalismy po kilka singielkow poczta:)
Zajcev
N4

Postprzez M.Stoklosa » niedziela, 10 sie 2008, 20:44

Kolego Zajcev my sie czasami nie znamy z idei :?: tak mi sie wydaje ale mogę sie mylić. A co do całego projektu to napisz do mnie na gadu: 8007040 twoja pomoc napewno sie przyda :D
Pozdrawiam
M.Stokłosa
www.rallykjs.pl
M.Stoklosa
N2

Poprzednia strona

Powrót do Forum ogólne