SCHNUG RALLY LOGISTICS szuka pracowników

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez herrkam » środa, 25 lip 2007, 10:49

Pieniądze jeżeli będą wchodzić w grę to będziemy się starać żeby były w miarę jak za normalne stanowisko pracy w przypadku osób na stałe zatrudnionych w firmie. Tylko jest to poważnym problemem ponieważ jak wiecie do zabezpieczenia rajdu potrzeba 300 osób średnio, więc na tym etapie się na to nie porywam, chyba że zorganizaujemy po 4-5 koordynatorów SAFETY na OES i będą się jakoś komunikować wewnętrzym radiem. Wiele jest pomysłów ale jak napisałem trzeba bardzo odpowiedzialnych ludzi i takich będziemy szukać co dalej zobaczymy.
Asia skontaktuje się z Tobą
Bzyku rozmawiamy na poważnie na Sopocie zrówb listę osób itp.
Dzięki za maile od innych będę odpisywał na bieżąco
pozdr
www.bezpiecznerajdy.pl
herrkam
N2

Postprzez bzyq » środa, 25 lip 2007, 11:31

Tomek:
pogadamy chyba dopiero na Rzeszowskim, bo Baltica odpuszczam. Wesele mam w sobotę...
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez szeler » środa, 25 lip 2007, 17:51

sowa napisał(a):yyyy dzien dobry :roll: 8)
Zawsze chciałam mieć swój udział w czymś podobnym....
..tyle że zdecydowanie nie spełniam 3/7 warunków!

Jeśli udzielisz mi Tomek szybkich korepetycji z pkt 4 i 5 i mam szanse zrealizować punkt 6 do czasu rozpoczecia projektu to jestem Wasza:)

Ja podobnie jak moja przedmówczyni. Chętnie bym wziął udział w tym projekcie. Wkońcu mógłbym zając sie tym co naprawde lubie, co sprawia mi radośc, satysfakcje tylko ciezko z niektórymi wytycznymi :? ech... i jeszcze nie wiem jaki miała by wpływ uczelnia, w czasie studiów, jak to by sie wszystko czasowo dograło.
„Jeśli mężczyzna robic coś głupiego, to zawsze z powodów najszlachetniejszych”
O. Wilde
szeler
N3

Postprzez herrkam » środa, 10 paź 2007, 17:33

temat wraca potrzebujemy około 20 osób z Polski najlepiej z rejonów rajdów, licencja sędziowska doświadczenie duża odpowiedzialność, sumienność i kultura osobista niezbędne. Osoby będą przygotowywać i obsługiwać ponktu na OS jak PKC, START META SOS, ubierzemy, wyżywimy, damy spać, samochód na odcinek i może jakieś parę złotych za rajd (jeszcze nie do końca policzone)

ZAMIAR- utworzenie profesjonalnej ekipy do obsługi logistycznej i częściowego przygotowania zabezpieczenia na rajdach.
Proszę o ponowne zgłaszanie na mail kaminski@schnug.pl jeżeli się wszystko zgra z PZM do końca roku oficjalna prezentacja projektu.

czekam na poważne zgłoszenia
dla najlepszych możliwy etat
www.bezpiecznerajdy.pl
herrkam
N2

Postprzez Mroowa » środa, 10 paź 2007, 18:04

Echhh szkoda, że nie mam licencji :D
Mroowa
S2000

Postprzez herrkam » środa, 10 paź 2007, 18:07

zapiszesz się do nas do klubu i zrobisz :twisted:
www.bezpiecznerajdy.pl
herrkam
N2

Postprzez karcin » środa, 10 paź 2007, 20:26

No właśnie ja też nie mam licencji :( a chciałbym bardzo uczestniczyć w tym projekcie :) a jakie są szanse, że później dostanie się normalną umowę ? ja bym zrezygnował nawet z obecnej pracy ale jak bym miał pewność, że jakieś grosze będę miał z tego w przyszłości :)
Pozdrawiam
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez Mroowa » środa, 10 paź 2007, 20:55

herrkam napisał(a):zapiszesz się do nas do klubu i zrobisz :twisted:

hmmm no to kolego musimy to przedyskutować :D bo ja jak wiesz w żadnym klubie nie jestem, :D
Mroowa
S2000

Postprzez bzyq » czwartek, 11 paź 2007, 13:25

hm. Dziwi mnie trochę ta sytuacja. Na forum jest pełno ludzi, którzy znają się na rajdach, siedzą w tym, i mają szansę poprawić to, co się dzieje w obecnych czasach. A póki co, wygląda na to, że Ci co najwięcej krzyczą tylko "znają" się, ale zza komputera.
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez szirer205xs » czwartek, 11 paź 2007, 13:33

No ja tez bym sie chetnie tym zainteresowal, a zrobienie licencji tez chyba nie bylo by jakims wiekim problemie w AK cieszynskim u mnie :) czy gdzies tam wogole ;)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez Cogonieznajom » czwartek, 11 paź 2007, 17:29

bzyq napisał(a):hm. Dziwi mnie trochę ta sytuacja. Na forum jest pełno ludzi, którzy znają się na rajdach, siedzą w tym, i mają szansę poprawić to, co się dzieje w obecnych czasach. A póki co, wygląda na to, że Ci co najwięcej krzyczą tylko "znają" się, ale zza komputera.

może i tak, ale według mnie wygląda to inaczej. Ja bym rzucił wszystko żeby uczestniczyć w czymś takim, ale co? mam zostawić etat i pewne (w miare dobre pieniążki) i ruszyć z workiem na kijku w Polskę, żeby wspierać rajdy? Większość dorosłych użytkowników forum ma bardzo podobną sytuację. A pozostali to nieletni fascynaci rajdami, którzy nie bardzo wyjdą z domu i wrócą nie wiadomo kiedy, nie ten wiek i wymagania które stawia założyciel projektu.
Tak więc, jeżeli kiedyś stracę etat, i będe już miał wylatywać za gramanicę;-) za chlebem...najpierw wpadnę do herrkama:)
Pozdrawiam
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez bzyq » czwartek, 11 paź 2007, 22:32

cogonieznajom:
Po części masz racje, ale w tym momencie nie jest mowa o pełnym etacie, ale o paru dniach w miesiącu, które de facto praktycznie i tak masz wolne.
Przecież nikt nie pisze tu o bezgranicznym poświęceniu swojego czasu za dziękuje. Ja podchodzę do tego w inny sposób. I tak chcę jechać na rajd, i tak. Więc skoro i tak tam będę, i i tak będę marnował czas, to dlaczego nie można go wykorzystać w konstruktywny sposób. Frajda jest, satysfakcja też. Nie wydaje mi się też, że herrkam będzie podchodził do tego tematu totalitarnie - nie możesz przyjechać? to trudno, damy sobie radę.
Generalnie ideą programu nie jest utrudnianie ludziom życia, ale skupienie części ludzi znających się na rzeczy w celu wykonania dobrej roboty.
Wiesz jak to jest - jak się na czymś znasz, to chcesz to robić.
pozdrawiam
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez jarmaj » piątek, 12 paź 2007, 00:26

herrkam napisał(a):ubierzemy, wyżywimy, damy spać, samochód na odcinek

A jaki to będzie samochód? Bo jak w okolicy estiaja to może bym się zapisał! :D
jarmaj

Postprzez szirer205xs » piątek, 12 paź 2007, 11:48

hehehe dowciapny ;P z reszta ja bym tam wolal takiego nie dostac bo by mnie szlag trfial jak bym sie musial mu caly dzien przygladac i bnie moc pojezdzic ;P No a to wcale nie jest znowu takie laczeni e przyjemnego z pozytecznym bo jesli ktos sie na to zdecyduje to jednak rajdu za bardzo nie pooglada bo siedzenie na mecie/starcie nei jest fascynujacym zajeciem :)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez zwibel » piątek, 12 paź 2007, 11:55

Witam widzę że Rajd Śnieżki w tym roku chociaż częściowo będzie obsługiwany przez tą firme. Jestem z okolic JG, jeżeli w czymś mogę pomóc prosze o info :D W tamtym roku pracowałem przy rajdzie, jednak w tym roku chciałbym zaistnieć inaczej niż z tego AK
zwibel
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne