Do Administratorów!

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez padre-mk3 » środa, 11 kwi 2007, 09:38

czyli wychodzi na to ze masz obawy.i wiesz ze z niektorymi skasowanymi postami poszedles mocno po bandzie. :twisted: :twisted: :evil:
heh
www.racebook.pl/polishmotorclub
padre-mk3
A5

Postprzez misiek_wrc » środa, 11 kwi 2007, 09:47

Dajcie Guciowi spokój.. To jest jego suwerenna decyzja i tyle.. Komentarze tego typu są na poziomie powiedziałbym dość irracjonalnym... Nie obrażając Ciebie padre2006 :)
Pozdrowienia
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez padre-mk3 » środa, 11 kwi 2007, 09:50

po to jest forum zeby wyrazic swoja opinie!
sorki jesli kogos urazilem ale kasowanie postowe innych uzytkownikow a pozostawianie swoich (nic nie wnoszacych do tematu )jest poprostu przegieciem.ale trudno koniec tematu.
padre-mk3
A5

Postprzez Gucio » środa, 11 kwi 2007, 17:48

Padre, dyskusja z toba mogła by mi tylko uswiadomoć, że kolejny raz dam się sprowokować tym płytkim wypowiedziom.
Nie sądzę, że pojechałem po bandzie, bo to była taka przenośnia to co napisałem.
nara
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Marmetal » środa, 11 kwi 2007, 19:07

Trochę szkoda, bo mnie się Twoje moderowanie dość podobało. Skasowałeś co prawda temat z zagadkami historycznymi, ale na ogół sprawowałeś się nieźle. Cóż, podjąłeś taką decyzję i szanuję to.
Marmetal
S2000

Postprzez Karol » środa, 11 kwi 2007, 22:55

Wiecie co, prawda jest taka, że nigdy wam niedogodzi. Ogólnie to forum rządzi się jakimiś dziwnymi prawami, gdzie moderator nie jest szanowany przez reszte userów, kwestionują jego decyzje itd itp.

Mam dla was propozycje, pomysł. Wzorem innych cywilizowanych forach dyskusyjnych wybierajcie sobie sami moderatora. Admin podaje kandydatury, jest ankieta i ten kogo wybierzecie jest modem. Co wy na to?
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez RajducH » czwartek, 12 kwi 2007, 09:39

porzadek na forum bedzie ale wtedy gdy skonczy sie "wyscig szczurow" w nabijaniu postow :x

niekotre osoby pisza tylko po to by nabic sobie posty, krotkie bezsensowne zdanko i tyle - i od tego powinien byc moderator by likwidowac taki smietnik

na forum czesto trwa walka w stylu: "ja mam wiecej nabitych postow wiec powinienem byc bardziej szanowany", a ja na to odpowiem..... gów... prawda..... wiekszy szacunek nalezy sie tym ktorzy sa dlugo juz na tym forum i pisza z sensem. Zdanie tych osob dla mnie liczy najbardziej
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez padre-mk3 » czwartek, 12 kwi 2007, 09:57

jakie n8iby plytkie odpowiedzi??popatrz na swoje wszystkie posty(w sumie nie tylko twoje) i zobacz ze duza czesc z tych wszystkich postow nie mam sensu.oki probowales walczyc ale jednak nie dales rady.sorki jedna osoba niczego nie zwojuje.ale tez nie zwarzales na to co ty piszesz i niektore osoby na tym forum,tylko jechales po innych.ale spoko bylo minelo.
padre-mk3
A5

Postprzez Albert(Zambrów) » czwartek, 12 kwi 2007, 15:11

Panowie, po raz kolejny czytajac forum jestem świadkiem wojny. Po co skakac sobie do gardeł? Powinnismy tworzyc rajdową brać, powinnismy trzymac sie razem. W Polsce i tak rządzi pieniądz i stanowisko, wszystko jest podzielone, na rownych i równiejszych. Moderator jest bo byc musi, uzytkowinicy sa, bo byc musza. Ale po co, pytam po co te kłotnie? Cos do siebie macie, od czego jest sa prywatne wiadomosic. Forum jest od tego, zeby pisac, ale z sensem i rozwazniea, a nie bluzgac na lewo i prawo :!:

Panowie :!: choc tutaj w internetowej społeczności zorganizujmy sie :!: niech przynajmniej tutaj uda nam sie dogadac. Odstawmy na bok honor, newry i agresje, a skupmy sie na jednosci i przyjacielstwie. Czy to az takie trudne być miłym :?: przeciez zawsze mozna sie dogadac :!: :!: :!:

"Gdyby podzialy gdzieś sie podziały, gdyby ryby głos też miały, kaktusy na dłoniach by wyrastały, gdyby po ziemi stąpały ideały"
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Marmetal » czwartek, 12 kwi 2007, 18:17

Karol napisał(a):Mam dla was propozycje, pomysł. Wzorem innych cywilizowanych forach dyskusyjnych wybierajcie sobie sami moderatora. Admin podaje kandydatury, jest ankieta i ten kogo wybierzecie jest modem. Co wy na to?

Nie wiem jak inni, ale ja jestem za. Wtedy nie powinno być narzekania, bo użytkownicy sami sobie wybiorą moderatora. Poza tym zgadzam się z Albertem, za dużo tu kłótni i dogadywania sobie.
Marmetal
S2000

Postprzez Gucio » czwartek, 12 kwi 2007, 19:17

Kiedyś próbowałem ankiete zrobić, ale nie wiem jak to sie robi w pszemo...
Poprostu niech ktoś założy temat i tam piszcie sobie [nick]- [dział] bez zbędnych komentarzy. Moim zdaniem powinien byc jeden mod na każdym dziale wtedy nie będzie nieporozumień kto co i komu usunął...
to tylko moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać.
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Poprzednia strona

Powrót do Forum ogólne