Moderator: SebaSTI
MSG Racing napisał(a):domyślam się jednak że nie jesteś w wieku najlepszym do kartingu ale na torze warto pojeździć nawet zwykłym autem.
Booogi napisał(a):a ja mam pytanko w zwiazku z tematem, czy czlonkostwo w automobilkubie jesli nie ma sie jeszcze wlasnego samochodu moze pomoc w jakikolwiek sposob w przyszlych startach?
schwepes napisał(a):Booogi napisał(a):a ja mam pytanko w zwiazku z tematem, czy czlonkostwo w automobilkubie jesli nie ma sie jeszcze wlasnego samochodu moze pomoc w jakikolwiek sposob w przyszlych startach?
nie, zresztą członkostwo w większości automobilklubów raczej nie wiąże się z żadnymi przywilejami
Booogi napisał(a):a ja mam pytanko w zwiazku z tematem, czy czlonkostwo w automobilkubie jesli nie ma sie jeszcze wlasnego samochodu moze pomoc w jakikolwiek sposob w przyszlych startach?
MisiekClio napisał(a):A ja mam troche inna propozycje na poczatek: www.szkolajazdyrenault.com.pl (to nie reklama). (...) A nie bedziesz katowac swojego auta.
na krajowej jedynce rzadko ktoś mnie wyprzedza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość