Moderator: SebaSTI
Marmetal napisał(a):Myślę, że Grande Punto S2000 Pietera Tsjoena wygląda dość ładnie:
http://img230.imageshack.us/img230/5912 ... lphjw0.jpg
ciapulek napisał(a):Ogromna większość projektujących musi w końcu zrozumieć, że oklejenie to nie tylko bardzo duże trójkąty i prostokąty ustawione pod różnymi kątami w stosunku do szyb.
Karol napisał(a):Impreza Type-R? Możecie rozwinąć kwestię?
RallyMAN napisał(a):WRCfan napisał(a):Ta czarna to po-Hołkowy Type-R...ciekawe ile ma z oryginalnego Type-R. Na pierwszy rzut oka np. zderzak przedni od GT'99...
Z tego co mi wiadomo, to nie jest Type-R po Hołku...
WRCfan napisał(a):RallyMAN napisał(a):WRCfan napisał(a):Ta czarna to po-Hołkowy Type-R...ciekawe ile ma z oryginalnego Type-R. Na pierwszy rzut oka np. zderzak przedni od GT'99...
To skąd nagle w PL się pojawił STi Version V Type-R - egzemplarz ściągany z Jp czy GB ? Przekładka w PL ?
wrxsti0 napisał(a):WRCfan napisał(a):RallyMAN napisał(a):WRCfan napisał(a):Ta czarna to po-Hołkowy Type-R...ciekawe ile ma z oryginalnego Type-R. Na pierwszy rzut oka np. zderzak przedni od GT'99...
To skąd nagle w PL się pojawił STi Version V Type-R - egzemplarz ściągany z Jp czy GB ? Przekładka w PL ?
Nie
Jest to auto prawdopodobnie po Hołowczycu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość