Moderator: SebaSTI
Hultay WRC napisał(a):czarekusa napisał(a):Hultay WRC napisał(a):Ja mam taką małą prośbę tylko piszę tutaj bo nie wiem gdzie to umieścić. Poszukuje pilnie pliku graficzenego (w dowolym formacie) z logiem Subaru World Rally Teamu w możliwie wysokiej rozdzielczości. Szukam na wyszukiwarkach i swrt ale są tylko małe. Chodzi mi o samo logo(ale nie na samochodzie czy czymś innym) "narysowane" prosto. Potrzbne mi jest ono ponieważ niedługo wykańczam pokój i chcę umieścić na ścianie duże logo swrt(okolo 2,5 metra długości
). Ale najpierw muszę mieć ilustrację by można bylo zrobić szablon. Bez tego ani rusz.
Bardzo poroszę o możliwie szybką odpowiedź z waszej strony. Dziękuję
jezeli wejdziesz na eBay.com (amerykanski odpowiednik allegro) to znajdziesz nawet gotowe naklejki takie jakie sa naklejane na Subaru. Nie orientuje sie dokladnie w cenie ale chyba troche kosztuja
Dzięki, już załatwione.chłopaki w agencji reklamowej staneli na wysokości zadania, szukali i szukali aż znaleźli i wykonali fantastyczny szblon dlugości około 2,5 metra który za jakieś 2 tygodnie pozwoli namalować całe logo na ścianie mojego pokoju.
. Trzeba będzie robić to w 3 osoby bo to b. duże.
Buncol napisał(a):powiedzcie mi jedną rzecz, czy logo Janusza Kuliga (chodzi o samochodzik i napis Janusz Kulig 1969-2004) jest zastrzeżony?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość